dilluns, 9 de març del 2009

UN ALTRE MÉS


El 9 de març, osease hui, es l'aniversari d'un altre membre de la nostra comissió. Avui compleix anys la nostra lotera, BIENVE, i com no, volem felicitar-la i dir-li, que esperem que ho passe molt be en aquest dia i que li facen molts regalets.







FELIÇ ANIVERSARI!!!

12 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BIEMBE, MOLTES FELICITATS EN EL TEU ANIVERSARI GUAPA, I QUE TINGES UN BON DIA JUNT A TOTA LA TEUA FAMILIA, I QUE DISFRUTES AL MAXIM EN ALEGRIA I EN DAVANT. MOLS BESETS

Anònim ha dit...

bon aniversari beienve

morales ha dit...

MOLTES FELICITATS BIENVE

Anònim ha dit...

moltes felicitats Bienve¡¡¡ q en complisques molts més i q tots pugam tornar a felicitarte per molts anys¡¡

Anònim ha dit...

FELICITATS Bienve, per molts anys¡¡ I que seguisques tan alegre i balladora com sempre.

Anònim ha dit...

FELICITATS Bienve, per molts anys¡¡ I que seguisques tan alegre i balladora com sempre.

morales ha dit...

Carmen lo teu es fer elscomentaris dobles!!!

Anònim ha dit...

Hola, bienvenida Lloret y Garcia, que farta estic de tu, tinc unes ganes de perdet de vista que paque, pero aisiana y tot MOLTES FELICITATS y que tingues mols regals

Anònim ha dit...

No em crec gens ni miqueta el que t'ha dit Jaquie, com diu una dita valenciana: "l'amor i els diners no es poden amagar" i es nota que vosaltres es voleu molt i és que tantes hores compartint la geloreta del casal donen per a moltes confidències. Moltes felicitats en el teu aniversari i que continues afrontant la vida amb eixa alegria que el caracteritza.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Bienvenida, la familia Furió-Mas el desitgem moltes felicitats i qu´en cumplixques molts anys mes junt a nosaltres en la falla.

rocio ha dit...

Ahi si no fora per les loteres...
Moltes felicitats Bienve¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la lotera més simpatica i més pacient de totes les falles.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.