dilluns, 9 de març del 2009

ESCRIT PER AL BLOG , PER JULIAN SAEZ


JA DISPOSEU DE L’ESPECIAL FALLER DE SUHECA.COM


Des de hui ja està a la venda als quioscs de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes el número especial de SUHECA.COM dedicat a les FALLES 2009.


El periòdic, de 56 pàgines, inclou la publicació FALLES TOT L’ANY, amb 32 pàgines a tot color i vora 300 fotografies relacionades amb la nostra festa fallera.

I tot per sols 1’20 euros.


Donada l’espectació que ha despertat este exemplar podria donar-se el cas que prompte s’esgotaren. No se’l pergau.


Des de SUHECA.COM vos desitgem que passeu unes bones Falles 2009. Ens vegem pels carrers o pels casals!!


Visiteu-nos també a la nostra versió digital: http://www.suheca.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Piqueu en entra, i una vegada dins de la pàgina, mireu en la part esquerra de la pantalla en l'apartat de falles.

rocio ha dit...

Gracies anonim, ja se parla de la nostra setmana cultural, actes que molts fallers encara no saben, pero que ja esta quasi tot apunt, segons em va dir Romeu. Sols faltava localitzar el lloc d'una festa i de seguida ens donaria tota l'informcaio sobre aquesta setmana, pronte vos la penjarem al blog.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.