dilluns, 16 de març del 2009

FELICITATS NICOLE

El passat divendres dia 13 va ser el 4º aniversari de Nicole,una xiqueta amb una gracia sobrenatural, igual es possa el trage de fallera, que ix als playbacks, que es disfrasa de princesa.... sempre està a punt per a fer festa i si es a la falla millor que millor.

El seu iaio es fundador de la nostra comissio, i sempre està molt inclinat als menudets de la falla, heu dic per experiencia, la seua mama forma part de l'organitzacio dels playbacks infantils i el seu papi el busques per al que sigua sempre te un sí per resposta, sobretot si es per a ballar, ja es podeu imaginar el futur faller d'aquesta perleta.

Desde el blog el volem desitjat MOOOOOOLTES FELICITATS NICOL¡¡¡¡¡¡

8 comentaris:

Esther ha dit...

Moltíssimes felicitats wapetona!!!!!!!!! I si algun dia tinc un fill, ja m´agradaria a mi que fóra la meitat de graciosa i fallerota que és Nicol. Molts besets.

MADUIXANA ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATAS GUAPISSIMA, COM NO TENS QUE SER TU TAMBE UNA ARTISTA EN ELS ANTECEDENTS QUE TENS, JAJAJAJAJA, PUES DESDE EL TEU IAIO, TON PARE I TA MARE, I TOTS ELS TEUES AMIGETES, T´HAS CRIAT EN UN AMBIENT FALLER.
PUES MIRA COM ERES DE FALLERA, QUE AL MON VINGERES ANTES DE LA CREMA PER PODER GAUDIR EN ELS TEUS PRIMERS DIES DE VIDA, DE ESTES FESTES QUE TOTS TANT AGRADEN.
MOLS BESETS GUAPETONA

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Guapeta!!!!!

ROSER ha dit...

NICOLE MOLTES FELICITATS GUAPISSIMA!!ESTA XIQUETA TAN FALLERA A QUI HAURA IXIT?!JIJIJI

Anònim ha dit...

Aysssssssss k wuapa la meua xiketa.Es kagaeta a sa mare,pero la mala llet de sa uelo PARRELL.De son pare encara estic vuscanli un paregut.jajjajajaja.En el seu dia ja el vaig felisitar pero el Diumenge ja ho celebraren amb papa,mama i els teus amigets.Besets de papa i mama.


P.D Mil grasietes Rocio i companyia per eixes coses tan bonikes.

Anònim ha dit...

Aiiiiiiii, Nicole! Eixa xiqueta guapeta, fallera i artistasa, mare. Estic d' acord en tot el que t`han dit meins en una coseta; el teu gran nivell artistic es heredat de ton pare i no de ta mare, jejejejejeje. Ton pare i tu teniu la grasia per arrobes, cosa que no podem dir de ta mare, jajajaja, no, va, es broma, ta mare tambe es artista, pero ton pare i tu mes. Que sigues molt felis en el teu aniversari i moltes felicitats de la familia Furió-Mas.

rojuel ha dit...

Vaig en un poquet de retràs, però... MOLTISSIMES FELICITATS, GUAPISSIMA! És cert que és una artistassa i fallera com la que més, així és la cantera de la Xúquer, un beset guapa i per molts anys!!

Anònim ha dit...

FELICITATS WAPA, EIIII ROJUEL JA ESTAS MILLORETA???

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.