dissabte, 14 de març del 2009

JORNADA DE REFLEXIÓ

¡Hola xuquerets! Hui és dissabte, són les 12'05 del matí i supose que molts estareu en el multiusos arreplegant els premis que hem guanyat. Jo, com sóc fornera, no puc anar però és evident que el meu pensament no està ací sinó per ahí volander: vaig al multiusos, sent l'alegria d'arreplegar els guardons, note el solet en la cara mentre tornem al casal a celebrar-ho, em bec una coca-cola ben fresqueta, em fume un cigarret i xarre amb vosaltres mentre esperem que els cuiners tinguen el dinar a punt. Quan ja siga hora, seurem a taula, dinarem i farem la tertúlia mentre esperem les actuacions dels nostres menudets. Després, cap a casa, dutxa ràpida i de nou al casal, que és quasi hora de sopar i disfrutar esta vegada de les actuacions dels nostres majors.
Això és el que pensaré, però en realitat estaré treballant fins les 6 de la vesprada i després prepararé la presentació del sainet de demà, dutxeta ràpida i cap al casal que serà quasi hora de sopar.
I comencen per a mi les falles 2.009. Tots els dies i totes les nits hi haurà ja marxa, podrem anar a algunes coses i a d'altres no, però el que tots voldrem és passar-ho bé i disfrutar-les molt ja que només és una setmaneta i hem treballat molt i/o hem pagat molts diners per a passar uns bons dies. És per aquest motiu que vos demane que aneu de bon rotllo, que no busqueu disputes, que tenim tot un any per davant per discutir els temes que considerem oportuns i que si la nevera està buida, tots la podem omplir i si el sac de fem està ple, tots el podem buidar, que si s'acaba el vodka blau hi haurà blanc i si s'acaba el ron hi haurà wisky, que si la paella no he eixit molt bona, més soparem a la nit i si l'obreta de l'any passat us agradà més que la d'enguany a l'any que ve serà un altra, que si la discomòbil no ens agrada li ho diguem educadament a bigot o ens n'anem a visitar altres falles. En fi, que ens ho passem molt bé i no amarguem la festa als altres. Ens veiem per ahí. Molt bones festes a totes (i a totes, si no Carmen se m'enfada).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El play back de ahir tant en xiquets com majors en dos paraules im.....presionant.
va de bo,

Esther ha dit...

Pues sí Dúlia a disfrutatr de les falles a tope, i sense mals rotllos, que estem tot un any esperant-les i no podem malgastar el temps en bobades. Bones falles a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!

MADUIXANA ha dit...

ESTIC COMPLETAMENT D´ACORD EN DULIA.
A MES DESDE AÇI,VULL AGRAIR TOTA LA COLABORACIÓ QUE VAREN FER ESTOS DIES, FAUSTINO, VICTOR, UETXO, CRISTOBAL, ROMEU, XULO, CASIANO, CUENCA, SANTI,DULIA, CARLA,LORENA, CHICHARRO,ESPE I UN MOLT LLARC ETC. PERQUE NO EN VULL DEIXAR A NINGU I ELLS MOLT BE SABEN, QUE HAN COLABORAT EN FER POSIBLE ELS PLAY-BACK I CABALGATA INFANTIL, PUES GRACIES A TOTS ESTOS FALLERS I FALLERES QUE MOS HABEU AJUDAT EN TOTS ELS ACTES DE LA COMISIO INFANTIL.

rocio ha dit...

Eres una artista dels articles, tens molta gracia per escriure i expresar-te, anem a fer-te redactora d'honor.

Compartix el que dius, dus molta rao a l'article, ara cadascu que s'aplique el conte i a passar bones festes¡¡¡

Anònim ha dit...

Dulia enhorabona per el article, eres una crack. Series una crack megamundial si no estagueres afectada per la visió compulsiva del Gran Hermano, jajajajajjajajaja, no, va ...que es broma, no t`enfades, eres una crack megamundial del mundo mundial igual. Voldría dir que l´obreta, o sainet, estague de categoría, em vaig riure a manta, i una vegada mes demostrareu que sou un grupet artistic de categoría i dels que ens feu sentir orgullosos. Ademes, les noves incorporacions son de categoría tambe i faran grans aportacions a grup. Enhorabona a tot el grup artistic del sainet èrque sou els millors. I una altra coseta, totes, totes, ai Dulia tant vols fer enfasis en una coseta per a que Carmen no s`enfade que caus en un error gramatical tant greu... aiiiiiiii. Jajajajajajaja es broma Dulia. Espere resposta teua, al blog, per telefon, en persona..., com siga.

Anònim ha dit...

¡Ai Martí! Amb amics com tu ¿qui necessita enemics? Més de 6 voltes hauré llegit l'article i encara no me n'havia adonat de l'errada final, sort que et tinc a tu per a fer-m'ho vore. T'agraïsc de tot cor els teus exagerats compliments respecte a mi però no exagerats respecte al grup de teatre, amb els quals estic completament d'acord. Les noves incorporacions estigueren molt millor del que jo esperava per a ser la primera volta que pujaven ahí dalt i als veterans només dir-los que cada vegada ho fan millor i, per suposat, com ja vaig dir eixe dia, agrair-vos a tots vosaltres que fem el que fem ho trobeu bé i ens doneu l'enhorabona, cosa que sempre ens agrada molt. A l'any que ve, més.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.