diumenge, 8 de març del 2009

ESTEM D'ANIVERSARI

Avui és l’aniversari de SONIA, una d’eixes falleres de tota la vida, que sempre te un somriure a la boca i que tothom estima. Si no m’equivoque compleix 38 anys. En nom meu, de la colla i de tota la comissió:


MOLTES FELICITATS!!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes feliçitats de tota la meua familia que tant te volem, no canvies mai de com eres. Esperem que el compare tinga bon regalet per a tu.

Anònim ha dit...

En este dia tan especial, no podia oblidarme de tu. Eres com una germana per a mi, perque sempre el tinc al meu costat per a tot. I et desitje que pases un feliç dia junt a tota la teva familia i els teus amics que t'estimem molt. Un fort abraç.

Esther ha dit...

Sonia moltíssimes felicitats!!!!!!! i la sorpresa ha estat molt xula, eh??????? ah!!!! i la tortà molt bona. I com diuen els teus amics, que són els que millor et coneixen, no canvies mai perquè eren una tia de lujo!!!!!! Molts besets wapa.

Anònim ha dit...

¿I a mi per què no m'ha tocat tortà d'eixa?, en tant com m'agrada el dolcet. Moltes felicitats Sónia, ja t'ho cantí anit en el casal però segur que ni te n'adonares amb tanta gent cantant. Que tingues un any molt fructífer i que les teues xiquetes i el teu Martí t'òmpliguen de felicitat.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats de tota la familia, aspere que el meu cuñat, te regale igual o mes cariño en este 38 aniversari

Anònim ha dit...

Moltes Gracies de tot cor a tots. Meu fet molt felis felicitantme tant en el casal com en el blog. Gracies.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Gorgo, reina meua. Espere que sigues molt, molt, molt felis el día del teu aniversari. Espere que cumplixques moltisims anys mes en al meu costat i en la falla. Les xiques, Àngela i Helena, també el feliciten i el desitgen lo millor.Un bes i un abras ben fort. Espere cumplir amb el desitg de Jacqui. FELICITATS.´

Anònim ha dit...

Sonia, se me oblidaba dirte que estas mes guapa que mai.

Mayte ha dit...

i colli Sonia que tal...a mi ja no hen queda res per dir ,mare meua, ek tens enamorat,jiiiji
La sorpresa de categoria com la torta, que façes molts mes en comànyia de tots nosaltres.
besos wapa

Anònim ha dit...

ah! tia sonia moltes feliçitats de part rober,marie,eric e ivan i que en cumplisques mols mes.la torta molt bona vaja que si.

MADUIXANA ha dit...

SONIA MOLTES FELICITATS DESDE AÇI PUES EN PERSONA JA EL VAIG FELICITAR, PERO EL MEU COMENTARI ASI TAMPOC EL POT FALTAR, ERES UNA PERSONA MOLT SIMPATICA I FALLERA COM LA QUE MES, I OJITO QUE JA ESTAS APUNT, APUNT D´ENTRAR EN LA COLLA DE L ´INSERSO, JAJAJAJA MOLS BESESTS GUAPA

morales ha dit...

Moltes felicitats Sonia!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats de part de la familia Celda i que pases un dia molt feliç junta a la teua familia. Per cert la sorpresa a estat xulisima. I Marti a tu el toca la part dels regalets aixina que portat be. jejejeje Molts besets de amics que vos estimen molt.

Anònim ha dit...

moltes felictats, Sonia, encara q en retras¡¡¡¡ i els 38 els dus d'una manera inmillorable¡¡¡

Anònim ha dit...

Hola Sonia, encara que ja et felicitarem la nit del dissabte, nosaltres també volem felicitar-te al blog. Felicitats de part de Romeu, Mar i Carmen, desitgem que en complisques molt més junt la familia i amb eixe somriure que et caracteritza. Molts besets¡¡

Anònim ha dit...

moltes felicitats, encara que el vaig
felicitar en persona el disabte te torne a felicitar un beset guapa

rocio ha dit...

Com mes val tart que mai, te deixe la meua felicitacio bloguera, ja que el dissabte el cantarem al cau, això de cumplir anys al cau esta de lujo veritat?
Moltes felicitats guapa¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per segona volta! pero no podia deixar de dir-te que m'he emocionat en les paraules del teu home! es el millor un beset per als dos.

Anònim ha dit...

ehiiii!!! dos dies més tard, peró, igualment de tot cor, des de Algemesí et desitgem que els 38 anys i tots els veniders, siguen molt feliços. Aci t'estimem tots, i especialment,com ja saps, la teua fillola, que sempre vol anar a ca la tia Tonia.
Un beset molt fort.

Anònim ha dit...

Amiga,crec que ja saps que per molts anys que pasen, sempre serás mes major que jo.però sempre voldre estar al teu costat per a feliÇitarte i recordarteu, per supost. moltes moltes feliÇitats....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.