diumenge, 1 de març del 2009

EL DIA DE...

.... ROCIO!!



Avui, 1 de març, és l’aniversari d'una fallera de les bones, una gran persona i amiga i persona de gran estima a la nostra comissió. Avui compleix anyets Rocio, i des d’aci volem desitjar-li, en nom de la colla i de tota la comissió UN MOLT FELIÇ 30 ANIVERSARI.

PER MOLTS ANYS!!

24 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ROCIO AHIR JA VAREM CELEBRAR, PERO EL COMENTARI EN EL BLOG FELICITANTE NO VULL QUE EL DEIXE DE FALTAR, JAJJAJAJ UY M´HA RIMAT I TOT, BUENO MOLTES FELICITATS GUAPA

ROSER ha dit...

COM BE DIU MADUIXANA ANIT JA HO CELEBRAREM PERO A ESTA GRAN BLOGERA NO LI PODIA FALTAR LA SEUA FELICITACIO X ACI.
NO CANVIES MAI ARTISTASA!MOLTES FELICITATS!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Rocio!!!!!
De part de MªJosé de Claudia i meua.

Anònim ha dit...

moltes felicitats Rocio¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, pues com ve diuen es de la teua colla, eres una de les millor.

Anònim ha dit...

Molts diumenges no connecte l'ordinador però hui, no sé per què, l'he connectat i m'alegre molt d'haver-ho fet perquè no vull passar l'ocasió de desitjar-li a Rocío un molt feliç aniversari i una bona dècada que tot just acaba de començar, és una dècada boníssima la dels 30, espere que tot et vaja molt bé i que la vida et done moltes alegries (i les que ella no te les done, te les agarres tu). Ja ho celebrem al divendres guapa.

morales ha dit...

Moltes Felicitats Rocio, el disabte no ens convidareu pero este tindra que caure un xupitet!!!! jejje

rocio ha dit...

Bon dia

Moltes gracies per les felicitacions, inclus seguent diumenge meu felicitat, vosaltres si que valeu.

Morales pendent queda, junt amb el de Dulia.
Els que estaben per la barra si que heu celebrarem i ben celebrat, jajajaja

rocio ha dit...

Forner la musiqueta del dissabte es va quedar de lujo, gracies per vindre¡¡¡
I Mºjose tornara a vindre no?

Esther ha dit...

Rocio que faltava jo per aci!!!!!!!!!!!!! Bueno felicitats, encara que dissapte ja et vam felicitar a lo grande, en cançoneta i tot, jejeje!!!!!!!! Esa prima, esa prima eh!!, eh!!!!!!

morales ha dit...

Xikets aneu preparant la manega curta, no e pogut resistir i e entrat a vore el temps per al proper disabte i pareix que ens fara caloreta!!! Ara si que pareix que va de bo!!!

San Karrega ha dit...

Jeee, Rocio, moltes felicitats!... Jo sempre ho he dit, eres molt bona i sempre t'agrada treballar en allò que t'estimes... Moltes felicitats!...

San-vala ha dit...

Ixa Rocio oé, moltes felicitats amiga Rocio, gran fallera però millor persona i més bona encara com amiga...

Per cert gràcies a tots els xuquerets que ens visitaren el disabte...

Gemmeta ha dit...

MOLTES FELICITATS WAPAAAA!!!!!!

Eva ha dit...

yeeeeee que et pensabes que no anava a felicitar-te al blog...pues no!!!!Moltes felcitats amiga peixet! Si celebrem mes cumpleanys al casal com el dissabte no acabem les falles, eh!!!ens ho vam passar molt be!!!

Eva ha dit...

Gracies morales per la teua informacio perque jo estic que els llensols no en toquen la pell... no em fie ni un pel, i ja s´ens acaben les opcions...

Eva ha dit...

A la que en tirat de menys aquest cap de setmana per el casal es a Dulia.....

rocio ha dit...

Gracies de nou per les felicitacions dels veïns, Gemeta i de les sisters.

Com diu Esther el dissabte em feren ben felicita, estaba mes ampla que llarga, jajajaja

Eva la resta de nits espere fer-les mes suaves que al dia seguent tenim que eixir, este dissabte es va juntar la fam en les ganes de menjar, teniem ganetes de festa i la tinguerem.

Morales ojala no t'enganyes i mos fasa bon oratge

Anònim ha dit...

Aiiiiiiiiiii, eixa Rocio fallera. Eres el icono perfecte per a representar a la dona valenciana i fallera. De part de la familia Furió-Mas el desitgem moltes felicitats i que cumplixques molts anys mes en la falla i de la mateixa manera activa com fins ara. Un abraç i ja ens combidarás a un xipitet.

Anònim ha dit...

¡Ai, la meua Eva, que em troba a faltar i tot! Com no havia d'eixir a la cavalcada ja havia quedat amb els amics perquè últimament tot és casal i també em trobaven a faltar (ja, ja ho sé, fa molts anys que no tinc güela). Però no patisques que al dissabte altra volta toca casal (i hui dilluns, i dimarts i dimecres i dijous i divendres, que l'obreta ja està ahí). Ja parlem.

Anònim ha dit...

Moltisimes felisitats amb un dia de retras.Ja teu han dit tot(bona fallera i persona,simpatica,treballadora) i jo ara k te dic?No man deixat res per a dirteho jo.jajajaja.K ja tens trenta anyots i k d,aÇi no res ja estas en l,inserso wuapa.Continua com eres perke eres una gran persona.FELISITATS.

Anònim ha dit...

moltes felicitats Rocio , tenen tots raó ,eres especial, un beset de part del pelaio i palaya

Mayte ha dit...

bon aniversariiii,comare..ja saps el dissabte va ser tot inovacio per que el van dedicar un parellde cançons pero al final et decidirem cantarte la ca´çoneta i tot, aixo si sense veu per que mare meua, en el dia que haviem tengut....
Ale al dissabte repito.no...

rocio ha dit...

yee¡¡ tinc l'áutoestima al 100%, es normal que Virgi no sapia que dir, si sou un exagerats¡¡
Quasi tots estem criats a la mateixa familia fallera, aixi que compartim bons recorts i es la millor manera de celebrar-ho.

Mayte va molar: esa prima esa prima he he¡¡¡ esteu poc loques

gracies per la felicitacio a les 3 maris i al xipitero (que no se com no ferem un xipito, si tu estabes per alli, pendent queda)

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.