dimecres, 25 de març del 2009

L´ entrega de premis



Aquest any l´entrega de premis a segut al cau multiusos, que fins el nom es lleig, pero mira ens han venut alli, i mira que tenim que fer(es una opinioo meua).



El dissabte 14 de març a les 12hores, anàvem a arreplegar els premis, que aquest any ens havíem guanyat.
És un poc extrany, a mi personalment m´agrada més quant ho fan al cau, perquè hi ha mes comboiet, tenim taules paraes, jijij, i no es per els menjars, no... si no que es un poc estrany, alli cada falla , es senta on vol, no es van posar ni aigua , senyores , en la calor que feia, i crec que nosaltres erem els que mes gent de la comissio hi havien, pero ...



Aplegarem justet, ens sentarem despres de fer les ftots de rigor i el primer premi per donar van ser els premis dels ninots de falla, a on nosaltrs van gaudir d´un 2º PREMI PER VOTACIO POPULAR AL NINOT INFANTIL , i clar despres començen tots els premis al esport, individuals, i clar com la gent ja sap el que te, i topt aixo, nosaltres que anabem a per el de la cabalgata, per un poc mes va i ens quedem sols , alli sentaets com a bons xiquets, ja ves....., en fi sempre es ben rebut un premi, en aquets ocasio, ens enpotarem el ..





1º PREMI DE LA CABALGAT DEL NINOT


FINS L´ANY QUE BE

11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ENCARA QUE MOLS NO SEU CREGEN, SOM ELS MIJORSSSSSSSSSSS, I TAMBE ELS MES CUMPLIDORS, FINS I TOT ENGUANY MOLTA GENT S´HAN PORTAT UN GRAN DESENGANY PUES EM SEGUT SERIOS, COMPLIDOR, PUNTUALS, I EM GUANYAT PREMIS, VIXCA LA FALLA XUQUER.....AL ANY QUE VE MES

morales ha dit...

maduixana si en lo de serios et referixes a l'ofrena cal aclarir que la xaranga no acompanyava!

MADUIXANA ha dit...

XICO NO EU DIGES TOT, JAJAJAJAJA, QUE A LO MIJOR ESTEM CAMBIANT

rocio ha dit...

hola bona vesprada, que fluix esta aço... supose que a l'igual que jo teniu faena acumulà dels dies que heu fallat, no?

JO personalment vec que la festeta de l'entrega de premis està caiguent. Jo recorde anar al cau del materal, la ronda o l'avinguda, estar el cau a rebentar, les taules parades amb refrescos i cerveses, acompanyat de papetes i cacauets per a que la cervesa no pegue mal. Aixo era meravellos, el feies una cervesseta xarrant amb tots els amic d'altres falles...
Això si que molava, esta clar quanta mes gent mes perill, però... ara sentadets en les caires cada falla en el seu grupet, sense gota de liquit... no m'acaba d'agradar, encara com havien uns loquets per alli amb bombo i plats i feren ruido.

Altra cosseta perque hi han premis que donen 1º, 2º, 3º i consolacio i en altres no?
Pensem que tots tindrien que ser tant jocs com esports com mostres... això de la consolacio per la meua part sobra.

Ale¡¡ asi vos deixe el meu testament constructiu, i vosaltres que penseu?

Anònim ha dit...

Crec que en la elecciò del lloc no va ser cosa de la JLF, sino de alguns membres de les diferens comisions. Jo vaig sentir que per al proxim any volien tornarlo ha fer al cau faller que li toque.

Mayte ha dit...

enhorabona xuquerets, l´any que be ens posem les piles i avore el que pasa

rocio ha dit...

Hola Eli, la intencio no es buscar culpables, supose que els cambits tindran un perque... però l'ambient era molt gelat, igual era per l'horari, per el lloc, per estar sentats sense cerveseta... el que jo dic es que si avans estaba molt be aquesta festa i enguany no, tindrem que tirar enrere i tornar al que era.

Si habia gent que volia fer-ho d'aquesta forma, ja sa fet i si no ha tret resultat ja se sap per altre any, i si ara diuen de tornar al caus pues de lujo, perque el que es prova i no funciona es cambia i ja està.

Eva ha dit...

Jo estic d´acord amb tu Rocio, l´any passat estagué molt be, era una ambient diferent, a part de la picaeta i la cevessa, es vivia d´altra manera. enguany entre el lloc que no acompanyava gens, la poca gent que hi havia, era tot molt gelat.
Jo diria tambe altra coseta en quant als premis, aquestos premis de truc, parxis, que si áço que si allò, es fa molt llarg i la gent s´avorreix, jo pense que aquest tipus de premis els hauríen de donar al moment en que es fa la competicio, em referisc als premis que no van destinats a la falla en el seu conjunt, sino a fallers en concret, ja dic com els de parxis, truc, etc.... encara que es fera mencio ixe dia, pero sols la mencio ja que la copa ja la tindrien i aixi no es faria tan pessat, que ens quedarem sols per a replegar el 1 de la cavalcada....

rocio ha dit...

Si que es fa llarg, sí... som els unic que quedem per replegar el premi de la cavalcada¡¡

ELI ha dit...

JA SE QUE NO ES TRATA DE VORE QUI TE LA CULPA, PERO ES BO RECALCAR QUE A EIXES DATES TOTES LES FALLES TENEN ALGÚN ACTE PROGRAMAT I DE AHÍ EIXE HORARI TAN ROIN QUE FICAREN. CREC QUEL MILLOR SERIA DONAR ESTOS TROFEUS VARIOS DIES ABANS I FERO AL CAU FALLER ON ES CELEBREN. COM FAN AMB ELS TROFEUS DEL ESPORT.
SEMPRE ES QUEDEM ASOLES PER ARREPLEGAR EL PREMI DE LA CAVALGATA DEL NINOT FASEN AON EU FASEN, A VORE SI AL ANY QUE VE LA GUANYEM MOS EL DONEN EN PRIMER LLOC.

rocio ha dit...

Tens rao Eli, jo pense igual¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.