dimarts, 17 de març del 2009

HUI ÉS EL DIA DE ......... EVA


Hui és l’aniversari de Eva, i fa ja 30 anyets.


Ha sigut fallera de tota la vida, encara que va haver uns anys que va fer un parèntesi, però ha tornat amb més ganes que mai, i jo m´alegre molt d´això.


Molts de vosaltres no la conegueu personalment, però els que sí que tenim el plaer, podem dir que és una tia de luxe, en ella et rius moltíssim, quan la necessites està ahí, i sempre està apunt per a la festa, bueno menys quan no ha dormit les seues 8 horetes, jejeje!!!!!. A més, que puc dir jo que sóc la seua germana.


Només hem queda dir-vos que és la millor germana que m´havera pogut tocar (ja que com diuen, la família no l´elegim, ens toca).


Lo dit, no canvies mai perquè ERES GENIAL!!!!!!!!!!!!!!!

FELIÇ 30 ANIVERSARI.

17 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EVA MOLTES FELICITATS GUAPA, ESTA NIT JA HO CELEBRAREM, JAJAJAJA, DEDES LUEGO QUE GERMANES COM LA TEUA NIAN POQUETS, QUE NO PARDEN L´OCASIO PER TINDRE UN DETALL EN ELS QUE VOLEM, I TU EL FAS DE VOLER.
ESTIC MOLT SEGURA QUER REBRAS MOLS REGALS A MES DE FELICITACIONS, PUES ERES UNA PERSONA MOLT SIMPATICA I COM LA TEUA GERMANA DIU, EL FAS DE VOLER.
FELICITATS GUAPA I MOLS BESETS

Gemmeta ha dit...

EVA MOLTES FELICITATS!!

morales ha dit...

FELICITATS EVA!!!

Eva ha dit...

moltes gracies als tres!!! la veritat es que la meua germana es unica,tens rao maduixana.
Tu si que eres GENIAL germana, i ho demostres cada dia.Hui et tirare de menys...

Moltes Gracies

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI EVA!!!

Anònim ha dit...

Felisitats Eva.Ja has entrat en el temut 30 pero ja voras k no es pa tant,te ho dic jo k ja el sobrepase jajajaja.Ara ja el toca fer tia a la teua germana k segur k esta desitgant-ho.Besets i k pases un bon dia.

Esther ha dit...

Moltíssimes felicitats Eva!!!!!!!!! enguany ho cel·lebrarem el dia 19, perquè el 17 no ha pogut ser. Però a l´any que ve.......... la cel·lebració serà doble, jijiijijijij!!!!!!!

Anònim ha dit...

Em sume a les felicitacions encara que siga amb molt de retràs però encara no havia pogut sentar-me amb temps a escodrinyar el blog. Moltes felicitacions per a esta edat tan redona i tan bonica (totes ho són, de boniques) que comences. La veritat és que una de les millors vivències d'açò d'estar anant tots els divendres i estar tan clavada en la falla és haver tingut l'ocasió d'ampliar el cercle de persones amb les quals jo em solia juntar perquè m'han donat l'oportunitat de conéixer a persones tan agradables com tu. Persones que quan toca festa, la primera i quan pensem coses a millorar en la falla, també. Espere que els teus desitjos es facen realitat (almenys algun; tots no que sinó ja no hi ha alicient). Em deus una convidada guapa.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Eva! Es nota que la teua germana el vol a montó, i aixó es bonic. Espere que la vostra relació seguixca sempre aixi. Moltes felicitats, que sigues molt felis i el regalen cosetes a manta.

Eva ha dit...

Moltes Gracies a tots!!!! Aixo esta fet Dulia.... Virgi aixo de fer tia a la meua germana esta molt be... pero crec que ho dixarem pe als 31....jijiji

Graaaaciiiieeeetessss!!!!!

Eva ha dit...

Moltes Gracies a tots!!!! Aixo esta fet Dulia.... Virgi aixo de fer tia a la meua germana esta molt be... pero crec que ho dixarem pe als 31....jijiji

Graaaaciiiieeeetessss!!!!!

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats encara q tart (encara q al cau el vaig felicitar unes quantes vegades jejej))

rojuel ha dit...

Ja et vam felicitar al cau, però no podiem deixar de fer-ho al blog: MOLTISSIMES FELICITATS, EVA!! És cert que eres una persona molt especial i facil d'estimar, no canvies mai, per molts anys!

Eva ha dit...

Gracietes de nou!!!!!

rocio ha dit...

Ixa Eva¡¡¡ Moltes Felicitats¡¡¡
Com jo no soc menys tambè et felicite al blog, i espere celebrar-ho molts anys al cau totes juntes. Seguix amb ixa gracia que tens que mos morim de la risa amb tu.

Eva ha dit...

Moltes gracies Rocio!!!! Jo ja me la estava apuntant eh!!!! al vore que no em felicitaves al blog!!! jajajaja es brometa

Anònim ha dit...

XIQUESSSSSS, I JO , FALTE PER AÇI, EVA BON ANIVERSARI, NO ENS DEIXARES QUE EL DEDICAREM UNA CANÇONETA AL CAU I ARA JA SAPS ENS DEUS UNA CONVIDAETA, JIIIJI, ´HAS SALVAT DE LA FOTOT QUE TENIEM PREPARA, EJEJEJEJ
M´APUNTE A TOTS ELS COMETARIS QUE ´HAN FET, NO SE QUE MES DIR, QUE HEM FAÇEN REGALETS I ESPEREM LA TEUA COMBIDA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.