dimarts, 31 de març del 2009

SOBRE L'ÚLTIMA REUNIÓ

¡Hola! Feia temps que no feia aquest tipus d'articles i, mira, ja en tenia ganes. L'última reunió de l'exercici faller va ser per a mi molt curiosa: per una banda tenia ganes d'acabar amb la faena de l'any anterior. Per altra banda, em feia llàstima que s'acabara aquest any carregat de faena, d'il.lusió, de noves amistats, d'ampliació del cercle d'amics, de noves vivències i noves responsabilitats. Crec que el comiat de Dolores va ser perfecte perquè respongué amb una actitud agraïda i elegant a l'hora d'acomiadar-se. No volgué parlar de tot allò negatiu que comporta el càrrec de president sinó que només resaltà l'experiència humana i positiva de tot allò que comporta el càrrec de president.
I, en acabat l'any de Dolores, comença l'any de David. David es presentà com a president mogut per les circumstàncies personals que té enguany: la seua xiqueta es presenta com a fallera major infantil i la seua neboda com a fallera major, el fill d'un amic seu es presenta com a president infantil i és completament normal que ell, que ja sap el que és, vulga presentar-se com a president. Crec que la comissió va respondre amb molt de respecte cara a David perquè ningú més es presentà com a president i va ser acceptat per unanimitat, cosa que segur que l'haurà omplit de goig. La meua enhorabona des d'ací per al nou president.
Comença un nou exercici faller, algunes persones seguiran en el càrrec, d'altres, no, però segur que hi haurà, com sempre, persones que amb càrrec o sense treballaran posant a la falla com a prioritat i persones que, amb càrrec o sense, treballaran posant els seus interessos com a prioritat. Als primers els desitge molta sort i als segons que els comptes els isquen aigua. I a tots, que continuem anant a les reunions, que dóna gust vore el casal ple i que tornem a fer les colles i que el rulo no pare, que açò va que trina i ja estem en falles altra volta.
Que tingau una bona setmana.

*article de DULIA

24 comentaris:

rocio ha dit...

Felicitats a David e Ivan per el seu carrec i a Dessi i Ainoa per presentar-se com a falleres majors, ja que fins el dia 24 d'abril no heu podem confir-mar.
David ja va desempenyar aquest carrec i heu va fer de lujo, esperem aquest any igular com a minim, ja saps que per al que necessites sols tens que dir-ho.
Enhorabona a les families¡¡¡¡¡

Mayte ha dit...

felicitats a les families, ja ho farem public, açi a la web,jijijiji

rocio ha dit...

Esta mati ma quedat a mitjan requesta...

A tota la junta i la no junta que junt amb Dolores han treballat per les falles de l'any 2008-09 MOLTES GRACIES¡¡¡

Dolores i la seua gent van ser valenta/s d'eixir al ruedo i ara ixen pre la porta gran.

Dulia si que es de veres que aquest any s'augmentat el cercle d'amistats, el reunir-se la majoria dels divendres al cau fa molt. Ara a pre les falles 2010 mes i millor¡¡¡ (si cal, perque les 2009 han segut molt bones)

rojuel ha dit...

Moltes felicitats a la expresi i a tots els que han estat al seu costat, estic d'acord en Rocio, van ser molt valents en aquell moment i ara eixen per la porta gran.

I com no, done la meva enhorabona a David i a Ivan i espere poder felicitar en breu a Desi i Ainhoa; segur que sabran representar la nostra comissió com cal.

Eva ha dit...

Jo m´unixc a totes les felicitacions!!!!

MADUIXANA ha dit...

BUENO JO NO PUC SER MENOS, I ENCARA QUE JA ELS HE DONAT LA MEUA ENHORABONA ALS NOSTRES REPRESENTANS DEL 2010, COM NO AGRAIR LA CONSTANCIA, SABER ESTAR, ANIRMAR I FER COSTAT, A TOTES LES PERSONES QUE ENGUANY HAN FET POSIBLE QUE LES COSES EN LA FALLA IXQUEREN TOT LO MIJOR POSIBLE, FICANT AL CAP DE TOT ESTE TREBALL A DOLORS, PIONERA COM A PRESIDENTA EN SUECA, QUE A FICAT EL LLISTO MOLT ALT, PER EL SEU TREBALL I ESFORÇ.

encarni ha dit...

Done les graÇies a tots i a totes els que hens estan donant la henorabona,jo també vuic donarlila a Dolores per la seua presidencia.
jo enguany estic molt contenta de tornar a ser "la primera dama"i com no de poder ser a partir del 24 d'abril la mare i la tia de les nostres FALLERES MAJORS DEL 2010.Estic molt orgullosa de les meues xiquetes,també del meu marit com a PRESIDENT,i com no de Ivan que e un faller que viu les falles,es un faller que trasmitis la seua il-lusió,es un faller com no! per a ser PRESIDENT INFANTIL.Henorabona Ivan.

Desire ha dit...

Espere eixir elegida tant la meua cosina Ainhoa com jo.Ja que a les dos ens fa molta il·lusió.grasies a tots

fanny ha dit...

jo tambe vaix a donar la enorabona als presidents i a les futures falleres majors.ara tambe dir amiga meua i tia postisa k el xampañet i els pastisets els vuic a punt pa celebraro el dia 24 si no pasa res i tot ix com toca.visca les falles del 2010!!!!!i animeuse k aso esta tot molt mort.

sareta ha dit...

hola a tots després de tant de temps sense entrar només donar l'enhorabona a la gent del 2009, que han treballat de valent i benvinguts siguen els del 2010, si que esta mort si el blog pareix mentida no m'esperava açò de vosaltres xuquerets

INMA ha dit...

ENORABONA ALS PRESIDENT I DASI TRES SEMANETES LI DONARERE LA ENORABONA A LES FALLERES MAJORS DEL 2010 CARA A CARA. ARA SI, ENCARNI LO QUE DIU FANNY ES VERITAT, VES PREPARANT EL XAMPAÑET I ELS PASTISETS QUE MOSATROS VOLEM VRINDAR, I EL BLABET QUE NO FALTE.

encarni ha dit...

Teniu rao Fany i Inma.el cava el dura Fany i els pastissets Inma. Que amigues que te la meua nevoda Ah! enrecordeuse dels pantalons del meu marit i de la talla de moño.JI,JI,JI.

rocio ha dit...

On es va deixar els pantalons el teu home?

dúlia ha dit...

No és per res però això de no saber on s'ha deixat David els pantalons queda fatal.

encarni ha dit...

perdoneu, pero no s'adeisat els pantalons en cap de puesto.Simplement que la dona s'agastat tans diners en lo de la comunió i lo de fallera que les amigues de la nevoda s'oferiren a comprarli uns pantalons i una tallá de moño per a que puga anar decent als actes que puguen tindre les futures faleres.ja que la seva señora no mes té dines per al seua xiqueta i per a della persupost.no mes vos demane que no li arribe tot asó als seus oits.JI,JI,JI.

rocio ha dit...

Dulia a mi tambe me preocupa ixe comentari. La xaqueta es pot oblidar en qualsevol lloc, pero els pantalons... ara ja li trobe mes sentit despres de l'explicacio, però Encarni cuidao en el que dius que ja ves que pot dur a lios...jajaja

INMA ha dit...

TRANKILETES!!!! QUE ENSEGUIDA SE EMOCIONEU, VAM QUEDAR EN COMPRERLI UNS PANTALONETS PER A LA PROCLAMACI´P DE LA FILLA QUE QUE EL POBRE PRESI VA ARRASTRANLOS A I PERSUPOST QUE LI FAREM UNA VORETA PA QUE NO SELS XAFE... JEJEJE

INMA ha dit...

AAAA,ENCARNI DE QUE VOLS ELS PASTISETS, DE CREMA, TRUFA O MERENGUE ESQUE NO SE DE QUE COMPRER-LOS. JAJAJAJA

encarni ha dit...

Inma tú duslos que esta gent seu mintja tot i si jo no els tinc que pagar estarán de muerte.JI,JI,JI.

rocio ha dit...

o que fasen la proclamacio en l'estiu i exina anira en pantalo curt i no fa falta fer-li la voreta, jajaja

fanny ha dit...

aixo de ke inma els dolsos i fanny el xampañet aixo k vol dir?daixo res asi vos toka pagar a vosatros k mosatros ja farem prao tallantli el moño i compranli pantalos al teu home ara si no sels ariva a posar el dia de la proclamacio el tokara pagar una combidaeta.pero jo vuix els pastisest de merenge dixos de laltre dia k portaren a la falla k estaven molt vons i el xampany k siga de marca vona i no roin k despues mos senta mal.vale encarni?

cristobal ha dit...

Moltes felicitats per al meu amic el Uetxo i per a Ivan que de segur aquest any disfrutaran molt, i tambe desitge felicitar el proper 24 d´Abril a Desire i Ainhoa que se que tenen moltes ganes. Ah i per a Encarni sabia que volies ficarte internet pero que jo se, encara no el tens "pillinaaaaaaa"

encarni ha dit...

Cristobal no he hu digues tot que encara soc novata i me dona vergonya.

Martí ha dit...

Primer voldría donar l´enhorabona als dos presidents de la Falla, elUetxo i Ivan. Per al primer li dessitge sort i que eixca tot de puta mare i al segón que seu pase molt be aquest any. Al dos els ajudarem ten tot el que pugam per a conseguir els seus somnis. Per a Dessire i Ainhoa els desitge que el día 24 els cumplisquen els seus somnis (que son els nostres)i per a la junta de la falla eixint, liderada i presidida per Dolores, vullc espresar la meua mes sinsera felicitació i gratitut per la valentía demostrada aquest any, per el treball realitzat i per el interes de que eixira tot be aquest any (particularment creec que ha eixit de categoría). FELICITACIONS PER A TOTS.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.