dissabte, 21 de març del 2009

HUI ÉS EL DIA D´UN DELS GRANS...........

Aviu és un dia molt especial per a nosaltres, Jaqueline, Sònia i Fanny, i per a la nostra mare i àvia, germans, marits i fills.



Perquè avui és l´aniversaridel nostre pare i avi VICENT MAS CATALÀ, més conegut per a tots com VICENT EL PINTOR, i a més de felicitar-lo aprofitem per a donar-li les gràcies per tot el que ens ha ensenyat (que no és poc), i per contagiar-nos d´optimisme i valentia de cara a la vida; i per inculcar-nos l´amor per la festa fallera , les falles i, en especial, per la NOSTRA FALLA XÚQUER.



Gràcies per tot pare i avi, i FELICITATS en el dia del teu aniversari, desitjant-te molta salut i molts aniversaris més a tots nosaltres en la falla.


ARTICLE DE TOTA LA TEUA FAMILIA

14 comentaris:

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI PINTORET

Anònim ha dit...

FELICITATS I QUE TEU PASES MOLT BÈ.ESPERE QUE TINGUES MOLTS REGALS.

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS PINTOR! En la felicitació de les teues filles i la teua neta es ta quasi tot dit. Particularment m' aderisc a les felicitacions i als desitjos de que que sigues molt felis i que cumplixques molts anys mes dins de la familia xuquereta.

Eva ha dit...

Moltes felicitats Pintor!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pintor de part meua i de juanjo i no cambies mai perque persones com tu fan falta en la falla!

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS PINTOR!!

Angeles ll. ha dit...

Pintor, te desitge(encara q tard) q sigues molt felic en el teu dia, i q en complisques moltisisms més, de tot cor¡¡¡

morales ha dit...

Encara que aplegue tart, moltes felicitats Pintor!!!

MADUIXANA ha dit...

EN UNA MIQUETA DE RETRAS PERO JO NO PUC FALTAR A LA FELICITACIO DEL NOSTRE VEN VOLGUT PINTOR, AL QUE JO TAMBE CONSIDERE PER A MI COM SI FORA MON PARE. NO CAMBIES MAI GUAPO. MOLTISIMES FELICITATS

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Pintor¡¡ també de part de Romeu i Mar. Desitgem que gaudisques de la vida amb alegria per molts anys junt la teua familia. Besets.

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Pintor!! Per molts anys!

rocio ha dit...

Pintor moltes felicitats per el teu aniversari.
Felicitat es el que no el falta, sempre vas amb un sonriure a la cara tan per grans com per a menuts, i aixo es el que volem per molts anys. Molt besets Pintor¡¡¡

Esther ha dit...

PINTOR FELICITATS!!!!!!!!!!!!!ERES UN CRACK!!!!!! I FAS UNES RANXAES BONÍSSIMES, EN COMPANYIA DE LA RESTA DE CUINERS.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats,a complir_ne més.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.