dilluns, 30 de març del 2009

REMAT FALLES 2009

El passat divendres va ser la 1º reunió de les falles 2010, a la que no vaig poder acudir, i encara que me l'han contat la deixe per a que altre faller/a que si estaba puga exposar-la tal i com va ocórrer, ja que tenim moltes gent a la que felicitar.

Jo passe directament al diumenge, dia que l'anomenem com a dinar del resto, despenja de banderes, dia de fer cartonets o dia de despedida falles 2009.


Aquest diumenge començà a les 10 h de hora nova al cau per agafar energia amb l'esmorçaret, boníssim, teníem pernilet, formatge, salxixa, xoriço, moixama...

Desprès d'un parell d'hores d'esmorçaret (cafenet i xarradeta inclosa) ens posarem en marxa per a fer la feina, els xics duien la canya-corbella i les xiques els cartonets, no tots clar, perquè uns portaven el carro amb la cassalla altres les llistes del veïns, altres replegaven banderes i altres amenitzaren el passacarrer amb els típics cants fallers, cadascú el que millor se li donava.

Desprès de quasi 3 hores de passacarrer cartoner-banderer per el veïnat, d'algun percans amb les banderes mes altes (els xics tingueren que fer muxaranga per arribar) d'unes quantes xarradetes dels veïns, uns que volen banderes, altres que passem mes vegades amb la comissió, altres que tornen les paelletes d'ells, i altres contraris aquestos pagant el cartó d'avant ma i donant les gracies per contar amb ells, es va fer l'hora de dinar.

Aquest hora el cau ja estava ple, sols feia una setmana que ens havíem vist i pareixia com un mes, la majoria de les xiques amb el cambit de look desprès de la setmana fallera.
Una partideta al parxis i de seguida el dinaret, boníssim també i variat, amb cafenet i dolçet per a tots, i com no partidetes de bingo.

A les 6 de la vesprada ja era hora per anar replegant, així que uns escurant, altres llevant taules i agranant, i la resta arrimant el cau, el Diumenge faller aplega a la fi a l'igual que el meua article.
.
P.D: Tenim preparats alguns articles de la setmana fallera, anirem alternant amb els articles semanals , si tu vols comentar algun acte, ja saps on enviar-lo¡¡

12 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MARE MEUA, QUINA CUADRILLA MES BONA, L´ORATGE AMENAÇANT PERO VA AGUANTAR, JO NO VAIG PODER GAUDIR D´ESTE ACTE, PERO LA GENT QUE VEC EN LA FOTO, TOTS SON MOLT BONS FALLERS, ENCARA QUE EN FALTEN UNS CUANTS, QUE EN LA PENCHA DE BANDERES ENS VA ACOMIADAR EN MUSICA ARTESANAL DE CASOLES I PEROLS, JAJAJAJA, AON ESTABEU AHIR, GUAPES? JAJAJA, MOLT BE I COM TU BE DIUS FINS LES FALLES 2010 QUE JA COMENCEN

XARANGA CASOLANA. ha dit...

buenoasssssssss,pues resulta k air anarem mes tart pues per la mati com estaba ploguent no ens atrevirem a eixir per si ens inundabem.
XARANGA CASOLANA.

morales ha dit...

va estar molt be, pero el millor moment fou el de la muixeranga i el de la despenjà del cartell de la filla de Merengue, tot un dilema la cara que se li va quedar al pare!

XARANGA CASOLANA ha dit...

PER SERT MADUIXANA!!! mOSATROS TAMBE TOCAREM EL DIA DE LA PENXA DE BANDERETES QUE SI ENS VOLEU TORNAR A CONTRATAR AQUEST ANY ESTEM DISPOSTES COMPRARNOS INSTRUMENTS NOUS.JAJAJAJA.
(inma and fanny)

rocio ha dit...

Ixes loques de la xaranga casolana amb tapadores de perols que tornen¡¡¡ però sense cobrar un duro que encara ens tenien que pagar elles a nosaltres per aguantar-les.

XARANGA CASOLANA ha dit...

Home!! en ca que siga amb unes botelles de blabet pa animarmos mos acomformem.
jaja

rocio ha dit...

unes quantes....

MADUIXANA ha dit...

XARANGA CASOLANA, JA ESTEU CONTRACTAES PER AL PROPER ANY, JAJAJAJAJA, LA VERITAT SIGA DITA, FOREU DE LES MIJORS XARANGES QUE HE VIST EN MA VIDA,JAJAJAJA, PUES NO MES PER CONTINUAR TOCAR FEHIA FALTA UN XUPITET DE FAIRE,JAJAJAJA, SOU UNIQUES, A MES QUE TAMBE GUANYARIEU AL CONCURS DE XARANGES, ENTRE ELS INTRUMENTS,LA INDUMENARIA I LES COREOGRAFIES, MES D´UNA FALLA ES RIFARIA EL TINDRE-VOS AMB ELLS, PERO OJITO QUE SOU EXCLUSIVES DE LA XUQUER.....

MADUIXANA ha dit...

MAITE, ROCIO, ROJUEL, LA QUE PUGA I SAPIGA, A VORI SI ALGU POT AFEGIR EL LOGO I LA DREÇA DE LA FALLA CHE COLLONS QUE TAMBE TE BLOG, GRACIES

rocio ha dit...

GRacies MAduixana, ja esta posat

laura ha dit...

Ens heu pasarem molt be el dumenge i damunt ferem cartonets, tot un exit!

MADUIXANA ha dit...

BUENO TINC FOTOS EXCLUSIVES DE LA CHARANGA CASOLANA, DE MANERA QUE NO MES PUGA LES PENGARE, PUES NO PUC BAIXARLES DEL MOVIL AL ORDENADOR, PERO TRANQUILES QUE LES TINC QUE ENVIAR,JAJAJAJA, PER A QUE ENS PUGEN FIRMAR UN AUTOGRAFO...TOTES LES QUE COMPONEN LA CHARANGA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.