dijous, 5 de març del 2009

LA PENJA DE BANDERES


Ja sabeu que el dissabte el ban aprofitar de bo, i ja ens han relatat que en una estona quan va parar la pluja van eixir amb xaranga bona i la improvisa, carro de banderes i penjador oficial amb escala carregada al coll, i sobretot amb bona companyia, de fet van traure fins i tot l´estandart per airejarse,jeejjejeje.
Van fer prou de soroll , pero ja esta vist que a la minima els nostres veins,tambe ens fan saber que estan ahi, i de seguida ens van pasar els nostres municipals amb el cotxe patrulla, pero nosaltres seguirem posant banderetes, i de fet en un ratet mig BARRIOINDIO, estague montat, ja sabeu que estan ahi les falles i per a que no ens agafe el bou, aixo no vol dir que no hen tinguam que acabr de penjar, posant-nos les piles xuquerets.
La veritat es que el reste de la vespra nostra amigua Rojuel ens ho ha contat , açi vos deixe les fotos del dissabte per la vespra.



JA ESTEM EN FALLES

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ELS PENJAORS OFICIALS HAN ESTAT TOTA LA SETMANA FINCAN BANDERES I A MES TAMBE HAN FET UNA NETEJA DE CASAL MOL BONA, A MES PER PROPIA VOLUNTAT E INICIATIVA, I AIXO ES MOSTRA DE QUE VAN FENSE MAJORS, RESPONSABLES I A MES VAN TAMBE INVOLUCRANSE EN TOTES LES TASQUES QUE EN LA FALLA TENIM, I NO TOT FESTA.

MOLTES GRACIES COLLETA QUE VOSATROS JA SABEU QUE TOTES LES NITS ES EN VIST EN EL CASAL I ANEU MOLT EN CONTER EN EL AIRE QUE FA I LA ESCALA... CUIDEUSE QUE LES FALLES JA ESTAN AHI...GRACIES GUAPOS

morales ha dit...

po zi, po zi, ja estem en falles!!!

Anònim ha dit...

si ja estem en falles¡¡¡ per cert vos he dixat un article per a q el penjeu si podeu hui, gracies¡¡¡

Anònim ha dit...

jo de eixe disabte no vullc comentar res, jejeje, eh? que dius Encarni? ah! que el gotero ja s' acabat... jo lil cambiare, aixó que dic que si que el va aprofitar molt be eldisabte, perque el que es el diumenge... o el dilluns...o o o el dimarts? també? ei collo que desfeta, fe ja eu xarrarem en petit comite. Un abras per a tots.

rocio ha dit...

No se que va ser pijor si haber fet la cabalcada i no... perque molts caiguerem¡¡¡ normal estaben tan afectats per no fer-la que ens teniem que llevar la pena d'alguna manera, jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.