divendres, 13 de març del 2009

I MES ANIVERSARIS

Xuquerets i xuqueretes, falleres i fallers, amigues i amics, seguidors del blog, avui es un gran dia, avui ...



CUMPLIM DOS ANYS!!!



Com passa el temps, eh? Dos anys d’articles i muntatges, dos anys de visites, dos anys de rises (i potser alguna que altra discussió), dos anys intentant mantenir l’esperit faller durant tot l’any, dos anys de treball pels que escriuen articles, que intenten actualitzar diàriament el blog per tal de que els fallers estiguen informats, puguen expressar les seues idees, donar possibles solucions a problemes fallers... en definitiva, fent amics, fent falla.

Mai no m’haguera pogut imaginar que un blog pogués donar tant de sí, perquè ha suposat un acostament entre els membres de la nostra comissió i també entre membres de comissions veïnes i amigues, a més de fer-nos la feina una mica més amena. I no podem oblidar que han sigut, també, els blogs els que han impulsat eixa festa anomenada agermanats que està preparant ja la que serà la seva tercera edició. Per tot açò vull animar-vos a seguir en esta línia, per tal de que complim, no sols 2 anys, sinó molts més.

Arribats a este punt només resta donar-vos les gràcies a tots els que ens seguiu dia a dia, col·laborant de forma desinteressada amb articles i comentaris, perquè, com ja he dit moltes vegades, sense ells el blog no seria possible ni tindria cap sentit.




MOLTISSIMES FELICITATS!!
I PER MOLTS ANYS!!






Per cert, queden dos dies...

10 comentaris:

Eva ha dit...

moltes felicitats a tots es que feu posible açò!!!!!

Gemmeta ha dit...

D'espres de llegir l'article, penses i mires cap arrere i el venen al cap un monto d'articles, muntatges que s'han publicat, rises cara l'ordinador, que fort per a qui ens vega... i com no el començament d'Agermants...
Moltes Felicitat per a tots, i a continuar amb la linea, sou molt bons!!!
Enhorabona!!

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER A TOTS I TOTES LES QUE FEU ESTE TREBALL PER A LA FALLA DESINTERESADAMENT.QUE SIGA PER MOLS ANYS.GRAÇIES

morales ha dit...

Simplement felicitats a tots!!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS QUE FAN ESTE BLOG POSIBLE EN EL SEU CAMI CAP AVANT, TANT SI FAN ARTICLES, COM SI FAN COMENTARIS, O COM MOLS QU´ENS VISITEN DISCRETAMENT

ROSER ha dit...

ENHORABONA A TOTES AQUELLES PERSONES QUE FEU POSSIBLE QUE EL BLOG ESTIGA DIA A DIA EN MARXA!!

rocio ha dit...

Felicitats a tots els bloguers i per molt de temps mes¡¡¡

rocio ha dit...

Per cert ja estan penjades les fotos de la cavalcada infantil i major enviades per Jasmina.

Anònim ha dit...

Done la felicitacio a totes les persones que desinteresadamente, fan posible tot aso, per que en ganes o sense ganes estan al pie del caño, ficanmos al dia de tot.GRACIES

Anònim ha dit...

Crec que mai hem tingut una felicitació d'aniversari tant multitudinària doncs tots i cadascun dels que escrivim (encara que només siga una volta) hem fet possible este aniversari i ademés crec que és innegable que este blog té molt bona salut. Per molts anys.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.