diumenge, 21 de desembre del 2008

BON NADAL


11 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

SEMBLA QUE QUE PARE NOEL ES EL PELAYO, MOLT BEN ACOMPANYAT PER MEMBRES DEL INSERSO I PRE- INSERSO, JAJAJA, JA VOLDIREN ELLES TINDRE EIXE TIPASSO, JAJAJA (I JO TAMBE CLAR) QUE FORTES SOU ,JAJAJA, MOLT BE EN RIC MOLT PERQUE TOTES ESTAN FENT UNA CARA COM SI ESTAGEREN VEGENSE ELLES MATEIXA EN LA FOTO,¿A QUE SI?, JAJAJA BON NADAL

Anònim ha dit...

GUAPIIIIIIIIIIIIIISiES!!!!!!!
El pare Noel no podria estar millor acompanyat, i no sols per el fisic (ja que com podem comprovar estant totes boniiiiiisimes)si no, més bé, per tan divertides com són. Bons NADALS a tots.

Anònim ha dit...

JOJOJO, GRAÇIES ROCIO PUES SEMPRE EDESIXAT TINDRE UNES CAMES TAMBONIQUES CON AESTES,YA PODEU VORE CON DE BE SE MANTEN EL INSERSO, QUE LES IBISENQUES BOLEN ESTAR EN MOSATROS GRAÇIES Y ASPERE QUE SIGAU FELISOS Y PASEU BON NADAL.

rojuel ha dit...

Jajajaja, que bo!! Que es pensaveu, que no vos anava a tocar, ajajaja, molt bo

Eva ha dit...

Quin nivellaso!!!!! mare meua en la nostra falla avore quina de totes està mes espectacular, eh!!!!
Esteu totes fenomenals i que dir del pare noel esta pletòric.

rocio ha dit...

Asi no s'escapa ningu, i si s'escapa ho digueu que em farem mes muntatge, però espereuse que encara queden 2 dies mes de felicitacio i podem tindre sorpreses.

Esteu molt guapes, i com diu Soni, sou molt divertides.

Bon nadal i bon dilluns¡¡

Mayte ha dit...

esteu guapissimes, la verita tque jo demanaria per a estos nadals o per a l´any nou, els tipets que teniu , igual hem dona , el de una que el de áltra ,per que mare meua ,la que mes i la que menos haura estat anant a NATURHOUSE,veritat???

I le cames de jACKI,mare meua...,la veritat el Pare noel , esta que s´en ix

Anònim ha dit...

Que guapes estan les xicones, ara ja voldrien estar les del inserso con les de Ibiza, bon nadal per a tots.

Anònim ha dit...

No se qui sera el pare noel,pero
la companya es de milloret de la falla joooooooooooPe

Anònim ha dit...

XE QUIN PARE NOEL MES BEN ACOMPANYAT. MOLT BO EL MUNTAGE ROCIITO, ENCARA QUE TEN HAS PASAT UN POQUET EN ELS RETOCS, NO? EL PROGRAMA TRAURA FUM DEL ESFORS. JAJAJAJJAA, NO ES BROMA, ESTÁN MOLT GUAPES LES XIQUES I MOLT GUAPO EL PARE NOEL. UNA DE LES XICONES A VORE SI M´ENSENYA EL BATÍ NOU.

Anònim ha dit...

xe com van el sastrecillo valiente i las chicas de la cruz roja???

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.