dilluns, 15 de desembre del 2008

BON NADAL

19 comentaris:

Eva ha dit...

i colli este pare noel no es queixara, de lo ben acompanyat que esta!!!!! Molt bo tambe aquest...

MADUIXANA ha dit...

MORALES MORALES, NO EL PODRAS QUEIXAR PER LA BONA COMPANYIA, EY COLLI, QUINES MAMAS MES GUAPES I SEXIS, JAJAJAJA, ESTA MOLT BE, PILI, CARLA, LAURA, TRINI I JASMINA ESTEU DE LO MES FAVORIDES.. MOL BON NADAL A TOTA ESTA COLLA...BESSETS A TOTS

Anònim ha dit...

Esta Rocío té molta gràcia per a fer estes coses. La foto està xulíssima i crec que, sobre tindre tanta gent, és la que menys es nota el muntatge. Molt bé, Rocío. I aprofite per a felicitar-vos, no el nadal perquè visto lo visto continuarem escrivint, sinó el dia de hui que, com diu la meua mestra de ioga, cada dia és nou i diferent d'un altre, encara que s'assemblen. Que tingau tots un feliç dilluns 15 de desembre. (Pot ser només falte una setmana per a celebrar la grossa de nadal (i no estic parlant de mi) en el casal).

rocio ha dit...

Gracies per les felicitacions, però no es complicat de fer estos muntatges, amb un poc de paciencia i saber com fer-ho.

Marti tinc en conter la teua proposta de la burbujetas freixenet, ara falta que a la pagina on jo faig els muntatges ixquen les burbujites, sino tranquil que d'altra cossa les posem

Eva ha dit...

Rocio, no fiques excuses... Eres una artista!A part dels muntatges per la idea.
Igualment Dulia, que tingues un bon dilluns, i seguixques amb ixe bon humor sempre...

rocio ha dit...

Eva m'alegre que vos agrade¡¡

Angeles ll. ha dit...

esta molt xulo¡¡ ademes rocio podies ferme un a mi aixina me motive mes per a fer dieta¡jajajaja

Anònim ha dit...

Rocio que guay!mola molt mos has tret de lo mes favorides ara falta posar-mos a dieta i aplegar a estar aixina jejeje(parle per mi).

rojuel ha dit...

Que guay!! Esteu molt afavorides, jajaja, i Morales molt ben acompanyat, eh!! Eres la number one, Rocio

Anònim ha dit...

rocio que chulo. magrada molt
mos has tret molt guapes i estilicaes

Mayte ha dit...

xica si que esta xulissim, jo tambe desitje que tinguau un bon dilluns o per les hores que son , tambe un bon dimarts

Anònim ha dit...

Bona nit a tots i totes. El muntage está de categoría i divertit (ademés de ser el somni de tot papa noel que es preciara, inclos papa noel moralito, jajajajaj)Esteu guapisimes totes.
Rocio gracies per tindre en comter la meua proposta, moltes gracies i aprofite per a dirte que eres tota una namber uan ( es diu aixi Rojuel?)jajajajajja. No de veres eres la millor Rocio.
Dulia felicitats per a tots i per a tu, jo tambe pense un poquet com lña teua mestra de ioga, cada día es diferent de tots.

Mayte ha dit...

eiii,Marti estas currant????
son les hores que son, mira pues jo tambe, l´unica diferencia pense, esque açi fa caloreta i tu si estas pegant una volteta amb el cotxe,nose nose.... que estem a 4 graus???

rocio ha dit...

Angeles no hi han fotos teues al blog, o jo no en vec, envian alguna, val?¡

Anònim ha dit...

Rocio, la veritat que estas curranteu eh! estan tots molt xulos, jaja pero este no mos el esperabem, per lo menos jo. I si que es de veres que mos has tret molt guapes i molt sexis.

Anònim ha dit...

Ai Mayte, encara estás currant? cuidao el divendres en el sopar de la Ribera, no es desmadreu masa. Cuidam a la meua nebodeta Fanny. Que seu paseu molt be.

Anònim ha dit...

kom as format este grupet? kina mescla de gent, noo? bueno pero si elles estan contentes el resto tambe jejejeje

Anònim ha dit...

Que pasa que estas celoset/a per que tu no estas? Pues tranquil/a que ja el posaran a tu. I, hi ha algun motiu per el que no havien de estar contentes?

Angeles ll. ha dit...

ay rocio¡jajajaj a vore si te n'envie alguna....jajajaj, es q he estat un poc desconecta....per cert, mayte y esther , en quina planta de l'hospital esteu?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.