diumenge, 14 de desembre del 2008

BON NADAL


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bo per favor cada dia ens sorprens mes Rocio, vas calentant motors conforme pasen els dies jajjaa por tinc a qui li toque el ultim dia, molt guay!

MADUIXANA ha dit...

PER FAVOR, QUE DOLÇETS I QUINS REGALETS MES BONS PER ALS SEUS PARES, ERIC JA VOLDRIA T´HA MARE TINDRET EN EIXES DOGETES ARA, JAJAJAJ, A QUI SI MARI? I LA NOSTRA MARIA QUE TAMBE ESTA MOLT GUAPETA, I COM NO LA NOSTRA SEXI-PRESI, GUA GUA GUA,,,, ESTAS DE MUERTE, JAJAJAJAJ, QUE VO PERO QUE VO

Eva ha dit...

Que graciós!!! Aquestes felicitacions no descansen ni el diumenge eh!!!

Anònim ha dit...

Estos bebés tenen una careta de majors que no se l'acaben i Dolores està "irreconocible". Mare meua, crec que quan passe nadal ens posarem totes a dieta, a vore si a l'any que ve ens fem un book però sense muntatges i sense complexos, en el cos de veritat. He dit "a vore", ¿eh?, que de seguida se'n pugeu al carro.

rocio ha dit...

Sí, sí, año nuevo vida nueva, moltes propostes però despres res de res...

Si son felisos així que tenim que fer, si ens cuidem un poquet ja fem prou¡¡¡

Dulia tu eres una de les que mes dificil heu te, sempre dins del forn rodejada de pastisos, coques, bolleria...

Mayte ha dit...

si que es de veres , monissims, ara aixo si un poquet morenets estan, a relacio del cos,ejjejeje
I mare meua la presi jo ni ho diria,

Anònim ha dit...

Molt wuai el muntatge. Els bebes estan molt guapets i tendrets els dos i la Presi esta espectacular i molt guapa. I un 10 per l´autora del muntatge.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.