dimecres, 31 de març del 2010

PLAY-BACK INFANTIL

DÍA DE LES GRANS ESTREL·LES DE LA FALLA XÚQUER, TINGUÉREM UNS GRUPS I ACTUACIONS ESPECTACULARS, BEN PREPARADES, BEN VESTITS I BEN MAQUILLATS.

HI HA QUE VORE QUIN NIVELL, AY MARE!!! DINS D´UNS QUANTS ANYETS NO VULL NI PENSAR-HO QUE ARTISTES, TOTES LES ACTUACIONS A L´ÚLTIMA ONDA I COM NO, TAMBÉ RECORDANT ANYS PASSATS COM DE PEL·LÍCULES CLÀSSIQUES, DIBUIXOS ANIMATS I ARTISTES TAN GRANS COM LA XIQUETA QUE LA VA REPRESENTAR (LOLA FLORES), ENS VAREN FER RIURE, PLORAR I FINS I TOT ESBORRONAR, TOTES AL COMPÀS, GESTICULANT, NO VULL SER PESADA, PERO CREC QUE VA SER UNA VESPRADA INOBLIDABLE.

VULL DONAR LA MEUA ENHORABONA A TOTES LES PERSONES QUE PREPARAREN A ESTOS GRANS ARTISTES DE LA FALLA XÚQUER, TENEN QUE TINDRE PACIÈNCIA, IL·LUSIÓ I MOLTES GANES DE PASSAR-HO BE I FER-NOS PASSAR A LA RESTA D´ESPECTADORS UNA ESTONA QUE ES QUEDÀ MOLT CURTETA DE LO BÉ QUE ENS HO FEREN PASSAR.......

GRÀCIES ARTISTES.






*ARTICLE DE MADUIXANA

3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EL MONTAGE DE FOTOS ESTA IDEAL, SOU UNES ARTISTES VOSATROS TAMBE..... GRASIES

ROSER ha dit...

MIRA Q TENIM ARTISTASOS EN LA FALLA!!!!

Mayte ha dit...

un 12 per atots els xiquets que ens feren pasar un ratet agradable, i sobretot per el variaet ,jajaja de tot tipus ,

esther el montatge de categoria

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.