dimecres, 10 de març del 2010

Cavalcada del Ninot

Després de tota la setmana fent força tots a una per a que no ploguera, ho hem aconseguit i és que finalment s'ha pogut celebrar tant la cavalcada dels majors com la dels menuts.
Un any més la diversió s'ha apoderat del centre de Sueca i, com no, un any més hem demostrat que als xuquerets ens agrada allò de les crítiques.
Les nostres magnífiques hostesses del FITSU( Fira Internacional de turisme a Sueca) van ser les encarregades de fer assabentar a tot el poble de Sueca de la crítica de la nostra falla.


500 còpies van ser repartides amb detallada informació de les 7 meravelles de Sueca: l'obra faraònica del carrer la Verònica, els polèmics pilons del centre, el GR o gran recorregut per les muntanyes d'enderrocs darrere del nostre cau, el desig dels suecans de tindre l'escola oficial d'idiomes ací, el casal sense usos, la manca de banderes blaves a les nostres platges i el cartell de Montesinos pel qual s'han pagat 8000 euros.






I com ja diuen que una imatge val més que mil paraules, ací vos deixe fotos que demostren que un any més ho hem passat d'allò més bé fent la desfilada, i també al nostre cau gaudint de la nostra meravellosa orquestra (possible candidata per a les 7 meravelles de Sueca 2011)

VISCA LA FALLA XÚQUER!!

12 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Que wayyy!!
Carlita, jo no vaig vore la cabalgata, xo gracietes per el article, ja tenia ganes de vore les disfresses i les critiques. Ens veurem prompte en el casal, aniré fer una visiteta.

dúlia ha dit...

Jo sí que vaig estar d'espectadora i és cert que no érem l'única falla que portava crítica (encara que la majoria semblava una comitiva carnavelesca) però sí érem la falla que més crítiques portava i més ben explicades. No sé qui va ser el que feu el foli amb l'explicació de les 7 meravelles però fóra qui fóra, la meua enhorabona perquè era crític sense arribar a ser ofensiu.

MADUIXANA ha dit...

GRASIES A TOTS PER LA BONA ARMONIA EN QUE TOT VA TRANSCORRER I EL BON COMPORTAMENT. LES DISFRESSES I CRITIQUES,COM SEMPRE PEGEM EL COLP I A LA GENT DE SUECA I POBLES VEINS ELS AGRADA MOL VORE PUES DIUEN QUE TENIM MOLTA IMAGINACIO I BONS ARTISTES..... AIXINA QUE SOM COM DIU EL MEU AMIC MARTI...."XUQUERIIIIIISSSSSSSSSSIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMSSSSSSSSSSS", JAJJAJAJAJA

mayte ha dit...

enhorabona Carla per el teu article,ha estat molt be, i de fet ja tenia ganes d euna maneta mes per a que aso no s´´acabe.
Esta clar que tot cansa, pero el treball repartidet i amb bona companyia sempre es du millor.
GRACIES XUQUERISSIMSSSSSSSSSS, i a tu Carla,ens vegem el divendres al cau

mayte ha dit...

la cabalgata va esta rmolt be, i el disfras molt xulo i sobretot comode, i de la critica no parlem ,era lo mes normal que estant de barria no es criticara altra cosa,veritat?

Carla ha dit...

Tens raó Mayte, amb una miqueta d'ajuda tot costa menys. Fins el divendres al cau. Per cert, esteu anant a sopar al cau aquesta setmana?

dúlia ha dit...

Et conteste jo, Carla, per si t'interessa. Els del teatre anirem hui a sopar a les 21'30h perquè després hem de pintar el decorat, que l'obreta ja és al diumenge. No sé si del playback vindrà algú però nosaltres estarem en el casal. Si vols vindre a sopar, ja ho saps.

Carla ha dit...

Moltes gràcies Dúlia! Hui no se si podré anar, demà em passaré segur i si necessiteu una maneta per al decorat...

ROSER ha dit...

LA CABALGATA D CATEGORIA XIQUETES!!!!!!
NO SE Q OPINARA EL JURAT PERO A LA XUQUER NO LI GUANYA NINGU!!!!!!!!!XQ TANT EN CRITIQUES COM EN DISFRESES UN 10!!!!!!
SOM ELS MILLORS!!!!!
XUQUERISIIIIIIIMMMM!!!!

CARLI JO HASTA EL DIVENDRES NO ANIRE A SOPAR,ENS VEGEM!!

Esther ha dit...

UN ANY MÉS ESPECTACULAR!!!!!!!!!! ÉS UN DELS DIES QUE MÉS M´AGRADA, LES DISFRESSES TOTES MOLT XULES. ENHORABONA A TOTS PER L´ORIGINALITAT!!!!!!!!!

Mayte ha dit...

avorem si ens donen algo xuqueurets, que pareix que aquest any estem gafats.....

Mayte ha dit...

per cert esta nio t es la reunio de junta, Moralitooooooooooo, pren nota , que avore dsi no ens anterem de res,jajajajjaj

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.