dilluns, 8 de març del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... SONIA

Un dia com hui, a una setmaneta de la gran festa fallera i fa uns anyets enrere va decidir vindre al món la que seria una fallera de cap a peus i una execel·lent persona, estic parlant de Sònia.

Ella és molt volguda pels seus i per tots aquells que la coneguem, ja que té un caràcter que agrada a tot el món.

Bueno Sònia i com no podia ser d´altra manera en nom de tots el xuquerets et dessitjem un feliç dia en companyia dels que més et volen.



MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!!

21 comentaris:

Carla Moralita ha dit...

Sonia!!!!! moltes felicitats!!!!!

pili ha dit...

moltes felicitats guapa
aspere que el facen molts regalets
ahhh mos deus un xupito al divendres
heu celebrarem

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITAS SONIA,AY QUE ELS ANYS NO PASEN DE BAES, JAJAJAJAJAJA, PERO BUENO JA EL QUEDA MENOS PER ENTRAR EN LA COLLA D´INSERSO, I AIXO QUE EL CONSERVES PROU BE DINS DEL QUE CAP,JAJAJAJA, AIXINA QUE EL DESITGE DE TOT COR QUE TEU PASES MOL BE I QUE CELEBRES EN EL TEU MACHO I XIQUETES. I LA CONVIDA LA VOLEM.... BESETS GUAPA

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS SONIA!!!!!

Eva ha dit...

MOLTES FELICITATS GUAPA!!!!

Carmen ha dit...

Moltes felicitats de part de Mar, Romeu i Carmen, desitge que gaudisques de salut i molta alegria per molts anys amb la teua familia. Es de veres el que diu l'article de tu a mes a mes eres una gran persona i amiga. Besets.

encarni ha dit...

moltes feliçitats AMIGA,de part de tots els meus.com sempre recordarte que te vuic com si fores la meua germana i tu eu sapas,la meua GERMANA MAJOR ji,ji,ji....no cambies AMIGA i sigues sempre igual,tu sempre seras la millor.FELIÇ ANIVERSARI.

jacquie ha dit...

Moltes felicitats xermana de part de tota la familia encara que mosatros eu selebrarem en casa desde asi tambe bolem felisitaste,aspere que pases un bon dia en compañia de les teus xiquetes i el teu maxo.

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats sonia¡¡

INMA ha dit...

MOLTISIMES FELICITats Sonia!!!!

Susana ha dit...

Moltes felicitats Sonia. Que dirte, que no te he dit. En un dia tan especial com avui et desitje que passes un feliç aniversari junt a la teua familia i el teu home que son tots de mel de romer. I nosaltres els teus amics sempre estarem al teu costat per a tot. Un abraç molt fort.

THARA ha dit...

Moltisimes Felicitats Sonia,,
Que teu pases molt be y te cuiden com una reina...jeje
BUeno besots

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Sónia. Et desitge que la nova edat vinga carregada de bons moments i satisfaccions personals (i si et porta algun cuponet premiat, tampoc passa res). Personalment, preferiria la convidà dolceta a begudeta, però el que tu vulgues fer, ben fet estarà. I per últim, com es nota la categoria que tens, que has tingut fotomuntatge i tot. Esta Esther és una crac amb l'ordinador.

Helena, Àngela i Martí ha dit...

Moltes felicitats Reina meua!Per tu ben be valdría lluitar en les termópiles. Les teues filles tambè volen felicitarte i dirte que eres la millor del món i de Sueca. Estem molt contents de formar part de la teua vida i esperem molts anys mes seguir caminant junts i compartir molts moments felisos al teu costat. Felis aniversari i per últim dirte que tu, al igual quel bon vi, el fas millor segons pasa el temps.

cristobal ha dit...

Comare, moltes felicitats, en els teus 34 anys, que sigues molt feliç i no se que dirte que no sapiges, et volem.Com diria el compare som " pragmatics" segueis igual.

Carla ha dit...

Moltes felicitats Sònia!! Com no havies de ser tan fallera si el teu aniversari és el 8 de Març! Que passes un bon dia amb els teus! I felicitats a totes també pel dia de la Dona!

uetxo ha dit...

holaaaaaaa ja estem açi com any darrere any me tornes agafar en edad ara tenim els mateixos anyets trentaalgo,de tot cor sort la meua de poder formar part de la familia que som la cuadrilla actual de amics tots un. moltes felicitats i marti fogo

mayte ha dit...

BON ANIVERSARI SONIA,jo m´´apunte a ixa convida que tens que fer,ehhhhhhh
besets wapa

Sonia ha dit...

Moltes gracies a tots per les felicitacions tan emotives que man fet emocionar molt. Sou tots xuqerisimmmsssssss!

Unknown ha dit...

EHIIII!!!!
que falte jo:
MOLTES FELICITATS, I QUE PUC DIR QUE NO S'HAJA DIT JA, ERES FANTASTICA I ET CONSERVES FANTASTICAMENT, IGUAL IGUAL QUE LA TEUA CUNYADETA. ESPERE CELEBRAR AL TEU COSTAT 39 ANYS MÉS.

rocio ha dit...

Felicitats Sonia¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.