dissabte, 13 de març del 2010

3 ANYS FENT BLOG

Hui dia 13 de Març de 2010 el nostre blog cumplix 3 anys, i tot gràcies a la col·laboració desinteressada de tots els que ens envien fotos, els que comenten els articles i com no dels que escriuen dits articles, tot i no tindre massa temps.


GRÀCIES XUQUERETS, per aconseguir que entre tots el blog continue endavant, captant inclús l´atenció d´aquells anònims que diuen no agradar-los els nostres articles ni la manera d´enfocar la nostra web, però que tot i això no poden deixar d´entrar per a vore que haurem escrit.





Espere l´any que bé poder aumentar la llista de "redactors/es" del nostre blog.

8 comentaris:

ROSER ha dit...

ENHORABONA A TOTES LES PERSONES Q FEU POSIBLE Q EL BLOG FUNCIONE DIA A DIA!!!!!!
X CERT STA CONVIDA QI LA PAGAAAAA!!!!JAJAJA

dúlia ha dit...

Moltes gràcies pel detall i esperem estar ahí molt de temps per a "xarrar" internàuticament. I, no volguera pecar de desagraïda però ¿no teniu una altra foto on eixira més lletja i més gorda? ¡Dona, per l'amor de déu!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOTS PRIMERAMENT A TOTES LES QUE PENJEU ELS ARICLES I DEGEU ENDABANT EL BLOG, I COM NO A LA RESTA DE PERSONES QUE DONEN LA SEUA OPINIO EN ELS COMENTARIS I ALTRES QUE NO MES ENS PEGEN UNA MIRADETA........ LA CONVIDA MOLT BONA,JJAJAJAJAJ AL ANY QUE BE MES

Esther ha dit...

Jejejeje!!!!! Dúlia si estàs estupenda per l´amor de Déu, però no et preocupes que a l´altra te la faig adrede i en pose i tot!!!!!!!

Carla ha dit...

Enhorabona per la meravellosa feina que esteu fent al blog i per els tres anys!! I que en siguen molts més!!

Gemmeta ha dit...

Enhorabona xicones!!!!
per a quant el soparet, ?? jajaja
Gracietes per estar aci tots el dies fent falla a la web,(aixina jo mentere), jejejejeje
Dema ens vegem a les torraetes!!!

INMA ha dit...

YEEEEEEEEE, QUE WAI, ENCARA NO O AVIA VIST!!1

Martí ha dit...

Buenas, quis ta ahiiiiii? Be ara que tinc un ratet vaig a intentar felicitarvos com vosaltres es meresqueu. Sou les namber uans, sou l' alegria de la huerta i lo milloret que mares han parit. Formeu un equip millor quel barça de pep guardiola. Ens feu sentir orgullosos de la nostra falla i de tindre les millors falleres del món. Sou el prozac natural contra les depresions, i quand vos veguem s' olviden totes les penes. Dir tot el ques meresqueu es imposible... sols... que sigau igual que fins ara. No cambieu per favor.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.