dimecres, 10 de març del 2010

LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ PREMIA A TRES FALLES DE SUECA PER L’ÚS DEL VALENCIÀ AL SEU LLIBRET


La Conselleria d’Educació ja ha fet públics els 54 premis atorgats a l’ús del valencià en els llibrets de falla. Enguany han estat tres les comissions falleres de Sueca reconegudes pel govern valencià.

D’esta manera, la falla Verge de Sales ha ocupat el lloc 28, dotat amb un premi en metàl·lic de 537 euros.
Molt a prop s’ha classificat la falla Ronda Bernat Alinyo, concretament al lloc 33, amb 465 euros.
Per últim, la falla Plaça de Cervantes s’ha fet amb els 326 euros del lloc 44.

Els premis d’este certamen es lliuraran el pròxim dijous 11 de març en un acte que tindrà lloc a la seu de la Conselleria d’Educació i al qual assistirà la Fallera Major de València, Pilar Giménez.

2 comentaris:

dúlia ha dit...

Enhorabona a les tres falles pels seus respectius premis. Com alguns sabeu, a mi és un dels premis que més il.lusió em fa rebre (a banda d'enguany el de bàsquet per ser el primer i segurament l'últim de la meua vida en esta categoria) i ademés, en les tres falles hi ha persones a les quals estime i m'alegre molt per elles. Continueu per eixe camí, que aneu molt bé.

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA A LES TRES FALLES DE SUECA QUE REBRAN ESTE PREMIT TAN IMPORTANT I ELS DEMES A CONTINUAR AL ANY QUE VE PODEN SER UNS ALTRES ELS GUANYADORS..... ENHORABONA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.