dissabte, 13 de març del 2010

PERÒ HUI TAMBÉ ES EL DIA DE................



ROMEU: faller 100%, igual ve a la despertà, que te´l trobes a les 4 del matí al cau fent festa, que està ideant tant el decorat de la presentació com el diseny dels cartells o tb organitzant la setmana cultural, este Romeu és un tot terreny. No canvies mai perquè eres una persona GENIAL!!!!!!!!!

NICOLE: una xicoteta gran fallera, però que ja apunta maneres per a ser un dels pilars fonamentals de la nova generació.


PER ALS 2 MOLTÍSSIMES FELICITATS I QUE PASSEU UN MOLT BON DIA EN COMPANYIA DELS VOSTRES, I COM NO DE TOTA LA FAMÍLIA XUQUERETA.

8 comentaris:

ROSER ha dit...

MOLTISIMES FELICITATS ALS DOS!!!
EL MES D MARÇ SI Q VA CARREGAET D'ANIVERSARIS A LA XUQUER!!!
ROMEU A LA NIT GASTAT ALGUN EURET,JIJIJI!!!

dúlia ha dit...

Felicitats per a Nicole, que no he parlat mai amb ella però li desitge moltes aventures en la seua vida infantil.
I per a Romeu, ¿què li diré jo al meu Romeu (amb el permís de Carmen, clar)? Doncs que la vida li porte el que es mereix, que no poden ser només que coses bones i moments molt feliços perquè és bon element en totes les facetes: bon pare, bona persona, bon marit i bon faller. Per molts anys.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A ESTOS DOS FALLERS QUE NI PER L´EDAT NI PER EL TAMANY ES DIFERNCIEN AL VIURE LES FALLES, CLAR ESTA QUE CADA Ú DINS DE LES SEUES POSIBILITATS PERO SON FALLERS DE CAP A PEUS, MOLS BESETS ALS DOS

Nicole ha dit...

Felisitats ROMEU.Jo encara soc xixoteta per a viure les falles com les vius tu pero ja tinc un bon example en tu per al dia de dema ser una bona fallera i ser estimada com eres tu.Espere cumplir moltssssss anysssss en companyia teua.BESETS.

Carla ha dit...

Moltes felicitats per als dos i que passeu bones falles

angeles llopis ha dit...

moltes felicitats als dos, q disfruteu el dia i per supots de les falles¡¡

INMA ha dit...

FELICITATS PER AL DOS,

Familia Furió-Mas ha dit...

Bueno, primer que res felcititats per als dos.
Nicole, primer a tu, felicitats i que sigues tota la vida fallera d' esta falla, es a dir, quand sigues major fes con ta mare i apunta al teu novio a esta falla i no ten vages tu. Eres una xiqueta artistasa i un bitet, de la cual tens caldosos a ton pare i a ta huelo, a ta mare tambe pero la senc renegar un poquet (es lo de ser mare)Eres afortunada de tindre la familia que tens. Felisitats i quet regalen moltes cosetes.
ROMEU; Moltes felicitats. Eres una persona de categoría, un faller com la copa d' un pi,eres un motor i energía cultural inagotable i poseixes una ment brillant, aixó junt a la teua dona i xiqueta fa que tingues tot el necesari per gaudir de la felicitat. Estem molt orgullosos de tindret com amic i com a faller. Gracies per tot el quens aportes, contem mols anys en tu en la falla i moltes felicitats per el teu aniversari.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.