dimarts, 23 de març del 2010

17 DE MARÇ, ARREPLEGA DELS PREMITS I MONTA DE LA FALLA XUQUER


El divendres 17 de març va ser un dia molt especial, ja que al mateix temps quen´s donaben els premits estaben montant la nostra falla.
Pues com he dit, ens van donar el primer premit del basket femeni i el primer de la cavalgata del ninot, tot aixo es celebra a la falla Che Collons, on ens reunirem totes les falles premiades per arreplegar els premits, ja que no teniem ningun més ens en anarem cap a la falla per mirar com montaben el nostre monument faller.
Despres soparem al cau i alguns fallers ens anarem a visitar les falles veïnes, on ens recibiren molt be i ens o pasarem d´allo més be.

No e pogut ficar ninguna foto d´aquets dia, ja que ningu men a enviat, tot aquell que tinga alguna foto de falles del que siga, que les envie al nostre correu de la falla.

7 comentaris:

INMA ha dit...

perque sa ficat asi si o e publicata ara mateixa???ui ji encara no maclarisc

MADUIXANA ha dit...

AY INMA DONA IGUAL, EL CAS ES QUE ESTA JA PENJAT ASI, I TOTS EL PODEM VORE, JO NO TINC FOTOS D´EIXE DIA, PERO CREC QUE SI LES REPORTERES OFICIALS, MARIE O ENCARNI,..... I NO EREM MOLTA GENT PERO EREM ELS BONS, JAJAJJAJA, VA SER MOL DIVERTIT ENCARA QUE ALLI SEMPRE ENS ACOLLISEN EN ELS BRASOS OBERTS LA MEGAFONIA ES VA JUGAR UNA MALA PASSA I NO SE ACABABA D´ENTENDRE EL QUE DIEN, PERO FEREM FESTA IGUAL.... AL ANY QUE BE MOLS MES.

Mayte ha dit...

JO NO VAIG ESTAR, ESTABA A UN ALTRE LLOC DON SIQ UE TINC FOTOS,AJAJAJAJJA
PERO EIXIES REPORTERES A VOREM PER A QUANT , ENCARANI NO HEM PASES UN CD AMB QUASI 1000 FOTOS QUE E T MATE, FEU UNA SELECCIO DE LES QUE MES VOS AGRADEN PER QUE SI NO, UFFFFFFFFFFFFFFFF, FINS EL DIA D ELA MARE DE DU A SETEMBRE ESTAREN PUJANTNE I VAAAAAAAAAA, QUE JA ES HORA

Mayte ha dit...

INMETA HO HAS FET D ECATEGORIA, TU SIQ UE SABES,AJAJAJAJAJ
POC A POC TOT APLEGA EN UNA MIOCA DE PACIENCIA , JA SAPS ,JAJAJAJ , JO NI TUENTY NI RESSSSSSSSS

Eva ha dit...

pero inmeta has tornat a beure???? jijijiji el divendres no era 17 de març, era 12 de març.....

INMA ha dit...

jajajajaja
Eva esque ixe dia, jo no estaba masa catolica, pero da igual la gent sap quin dia es!!jajaja

rocio ha dit...

A l'entrega de premis no vaig arribar, però deguè ser emotiu replegar dos 1º premis, el de la cavalcada i el del basket, a vore quin dels dos mes merescuts¡¡

Aquesta nit va ser la visita cortesia dels casals, crec que anarem als veïns de l'Avinguda, a la Sales, i com no a la Sucro,i perque ens tancaren els casal sino seguim... mare meua mal pateo...pero es va quedar super be.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.