divendres, 5 de març del 2010

Concurs de Xarangues "si", la cabalgata depen de l'oratge!

Bon dia Xuquerets, com se que molts esteu nerviosets respecte a si farem o no farem la cabalgata, vos he de dir que anit a la reunió de la J.L.F. es va decidir que davant de l'amenaça que tenim de plutja per a tot el cap de setmana quedarem en el seguent:

- si no plou, com es normal, la cabalgata es farà cumplint l'orari previst.

- si plou, a les 17:00 hores del dissabte ens reunirem els menbres de la Junta en un lloc encara per determinar i decidirem que es el que fem. Serà a les 17:00 h per a apurar el maxim temps posible, ja que l'any passat, despres de suspendre l'acte, dixà de ploure i va eixir un sol radiant! Així i tot, som concients de que molts ens tenim que maquillar, pintar i arreglar moltes cossetes, però tenim que tindre en conter que si depenem de l'oratge em de apurar el maxim possible.


Per altra part, tots sabeu que per el mati es el concurs de xarangues i este si que es farà, ja que serà dins del local que hi ha per ocupar al costar de Eroski, l'ora prevista de inici de l'acte es a les 10:45, i la nostra xaranga, si no recorde mal, es la segon en participar.

Per la meua part esta tot dit, esperem que dema no ploga i tots ho passem de puta mare!!!

6 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Bon dia!!
Rocio, comprova si es veu be.
com passa el temps fotre, ja fa un any del cartelet, jajajja

INMA ha dit...

em pareix correcte el que aneu a fer , i de segur que ens o pasem super be fem lo que fem

Carla ha dit...

Tant si fem cavalcada com si fem "no cavalcada" segur que ho passem bé

Eva ha dit...

Gracies per l´aclaracio morales! Segur que ho passem de lujo, pero puto oratge...........

rocio ha dit...

Gemmeta quant punjes el du a un pagina, pero no al triptic...

Proveu algu mes a vore si soc jo...estem parlant de l'acces a les bases del certamen que esta a la columna de l'esquerra

rocio ha dit...

Gracies Morales per l'informacio

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.