dissabte, 20 de març del 2010

AHIR VA SER EL DIA DE............ EL CUBI


Ahir 19 de Març, en mig de la gran festa Josefina complia anys el nostre amic "el Cubi".

Gran faller i millor persona, esperem que continues complint anys en companyia de tots nosaltres, per tant en nom de tots els xuquerets et dessitgem en un dia de retard MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS CUBI, ENCARA QUE AHIR JA EL FELICITAREM HUI TEU DESITGEM DESDE ASI, MOLTES FELICITATS I FINS L´ANY QUE BE

INMA ha dit...

moltisimes felicitats!!!!!

Carla ha dit...

Felicitats Cubi, encara que siga amb una mica de retràs!! Ja sabem perquè eres tan faller. Jeje! Besets

Eva ha dit...

Moltes felicitats Cubi!!!!!

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI CUBI!!!

laura ha dit...

Moltes felicitats carinyet!! que puc dir jo del meu home jejeje pues que no cambie mai i que segueixa conforme es ( bueno la energia que te si, perque no puc seguirlo eh) conque no vullc fer-me pesaeta un bes i ja heu celebrarem ven celebrat en andorra!!

Carmen ha dit...

Felicitats al nostre Cubi de part nostra. Ja et vam felicitar al casal, saps que t'apreciem i ens ho passem molt bé amb tu. Besets.

Familia Furió-Mas ha dit...

Aiiiiii Cubi, moltes felicitats i quen cumplisques molts anys mes en la falla. Eres un tipo fenomenal i amb un parell de collons. No canvies mai perque estem orgullosos de tindret en la falla.

Mayte ha dit...

felicidadessssssssssssssssss, en persona ja teu vaig dir pero per assi ja saps hi ha quie fer blog,ajajajaja
per molts anys

angeles llopis ha dit...

felicitats atrasades¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.