dijous, 1 d’abril del 2010

EL DIA DEL SAINET

¡Hola! Hui és el torn d'explicar-vos les vivències del dia del sainet.

Va ser el dia interminable des de primera hora del matí ja que coincidia amb el dia del xiquet. Però això ja ho ha explicat Maduixana. El que sí que vull fer des d'ací és donar les gràcies a tots els que vinguéreu de nit, després del dia que havíem tingut a vore'ns fer l'obreta. Especialment agraïda estic a la meua colla, que totes tot el dia amb els xiquets d'ací cap allà, se n'anaren a casa vora les 9 de la nit (faltava enguany el mag, per acabar-ho d'adobar) i una hora després, ja tornaven a estar allí per a fer-nos costat quan el cos el que els demanava era estirar-se en el sofà. Gràcies de tot cor.

Bueno, s'acostava l'hora de la representació. Els artistes vestint-se, pintant-se, la gent esperant, acol.locant-se les cadires per a vore-ho millor, els familiars preparant les càmares, l'apuntadora incrustant-se en el caixò, la presentadora aclarint-se la veu... en fi, la preparació típica d'este tipus d'event.

Arribat el moment, tot a punt. Comencem. Silenci absolut. Prompte comencen a escoltar-se les primeres rialles, anem bé. El grup actoral cada vegada em sorprén més: Carla, novata ella, molt de paper i ho va fer de categoria; Ana, cada any millora a ulls vista; Rober i Abel són un valor segur, tot ho fan bé; David, Vicent i Rocío, porten dos anys en el grup i semblen ja professionals i és que les ganes que tenen de fer-ho bé fan que els isca de categoria i la Pelaya, tots la coneixeu, té gràcia natural per a qualsevol paper. Impossible no eixir bé amb esta gent, persones treballadores, animoses, cumplidores, que desafien al fred i a la son per a passar-ho bé i per a fer-ho passar bé. Impossible no treballar a gust amb ells durant 4 mesos, impossible no trobar a faltar els assajos ara que ja han passat falles, impossible no recordar alguns momentets sense somriure'm, impossible no estimar-los pels bons moments que em fan passar, impossible no tindre ganes de tornar a començar i més, com enguany, quan el triomf ha sigut tan gran. Gràcies també a vosaltres, grup de teatre, que feu fàcil lo difícil, i gràcies també a vosaltres, públic assistent, per les vostres rialles, els vostres aplaudiments i les vostres felicitacions. Esperem a l'any que ve tornar a estar ahí. Fins llavors, que sigau molt feliços.

5 comentaris:

ROSER ha dit...

DULIA ENHORABONA PEL TREBALL Q FEU!!!!!
BONA PASQUA A TOTSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!

Esther ha dit...

JO TB ESPERE QUE ESTIGAU L´ANY QUE VE, I L´ALTRE, I L´ALTRE, I....... PERQUÈ HO FEU TOTS DE CATEGORIA!!!!!!!! SOU UNS ACTORS I ACTRIUS EXCEPCIONALS, O COM DIRIA MARTÍ XUQUERÍSSIMS!!!!!!!!!!!!!!!

Mayte ha dit...

enhorabona a tots , hem fereu passar un ratet molt agradable i hem fereu riurem , gracies a tots

Mayte ha dit...

per ceetrt este article es d e Dulia,que no s´´enrecorda de firmar mai,jajajajaj
graices wapa

MADUIXANA ha dit...

GRASIES A TOTS I COM NO A LA NOSTRA DIRECTORA PARTICULAR DULIA, ELLA SI QUE ES UNA ARTISTA PERQUE S´ACLOPLA A TOTS, JA QUE CADAS CÙ TENIM UNA MANERA DE SER I ELLA ES UN TOT TERRENY, ENS CONEIX FINS L´ULTIM DETALL, I COM BE TOTS EU POGUT APRECIAR SEMPRE ENS CONTA TOT, EN TOT LUXE DE DETALLS I EN MINIM DE PARAULES...... GRASIES I SI NO PASSA RES FINS L´ANY QUE BE....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.