dimarts, 13 d’abril del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......

Air dia 12 d´Abril complia anys la dona de la màxima autoritat de la Junta Local Fallera, la nostra particular Primera Dama, crec que tots sabeu de qui estic parlant, i com no podia ser menys, volem felicitar-le pel blog i dir-li que no canvie mai perquè és una persona genial.


Però no hem acabat les felicitacions, perquè avui també complix anys altra xuquereta. Ella és Espe, i puc dir, enguany que he tingut el plaer de conéixer-la millor, que és una tia de luxe.


Per tant en nom de tots els xuquerets vos desitje un bon aniversari, i esperem tindre-vos sempre a la falla.






MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!!!!!

13 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS A LES DOS FALLERES QUE EN EL MATEIX DIA CELEBREN ANIVERSARI, COM MOL BE DIUS EN L´ARTICLE SON TANT UNA COM L´ALTRA FALLERES UNIQUES, GENIALS I DE GRAN PERSONALITAT I GRAN COR. MOLS BESEST A LES DOS I QUE TINGAU MOLS REGALS.
AMUNT "INSERSO" I "GLAM"
J.P., AÏDA I JO....

mayte ha dit...

bon aniversari xicones, ale esteu molt rewapes, a celebrar.ho

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS A LES DOS!!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats a les dos!!!!!

Carmen ha dit...

Felicitats per molts anys per a Eli i Espe de part de Mar, Romeu i meua. Desitgem que ho passeu molt bé, i el que sempre dic el mes important salut i alegria¡¡

Carla ha dit...

Moltes felicitats amb molta estima tant a Eli com a Espe en el dia del vostre aniversari. Espere que passeu un bon dia amb els vostres!

pili ha dit...

moltes felicitats a les dos encara que siga en un poquet de retras, estaba de pascua jejejejejjejejejejej
mos degeu uns cuans xupitets

àngela ha dit...

Moltisimes felicitats a les 2 ^^ !

ESPE ha dit...

Muchas gracias a todos, espero que nos veamos un finde de estos para poder celebrarlo, da igual que sea Mayo, Junio o Septiembre la fiesta hay que hacerla jejejej....

laura ha dit...

Moltes felicitats a les dos en un poc de retras i espere que vos hajen fet molts regalets!!! per cert Espe carinyo no sabia que el teu cumple era el 12 quin fallo!!!ja heu celebrarem juntes,ens tenim que fer dos xupitos un per tu i l'altre per mi jejeje

familia roda-lucas ha dit...

moltes felicitats et desitjen els teus tios i cosins i per molts anys mes

rocio ha dit...

Moltes felicitats guapes¡¡¡

Martí ha dit...

Perdoneu per el retras i felis aniversari a les dos. Les dos aporteu molt de valor a la millor comisió femenina del mon. Sou dos persones molt especials. Felicitats i quen cumpliu molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres. I lo de la festeta apunteumos a Sonia i a mi.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.