dimarts, 6 d’abril del 2010

OBRINT BOCA

I com no podia ser d´altra manera, després d´haver montat la falla, haver anat a arreplegar els tan merescuts premis, sentir les nostres albaes i divertir-nos moltíssim amb el millor grup de teatre que pot desitjar una falla, arribà el torn dels Play-Backs de la cort major. Per què que serien unes falles sense una mostra de play-backs???????............
Pues això mateix dic jo, no serien res, per tant començàrem la setmana fallera amb les actuacions de les estreles de la Falla Xúquer.
Algunes d´elles veteranes en aquest terreny, d´altres debutaven dalt de l´escenari, però tots ells amb la mateixa il·lusió i un objectiu en comú, la d´agradar al públic allí present, però sobretot la d´agradar als seus.
La nit començà amb l´aparició de les nostres presentadores oficial Dúlia i Rojuel, o Rojuel i Dúlia, com més vos agrade. Començaren presentant una actuació en primícia a la nostra falla, allí teníem a la nostra particular Marta Sànchez, (Sònia) cantant-nos el "Libre" o millor dit cantant-li´l a les seus ninetes Àngela i Helena, a son pare, a tota la seua colla de "germamics" i com no al seu macho Martí, al que li queia la baba, vos ho puc assegurar.
La nit va continuar amb moltes més actuacions, amb les seues respectives dedicatòries, tinguérem a Joaquin Sabina, als Pecos, al guanyador d´Eurovissió del 2009, a Rosario Flores junt als germans Estopa, a Natàlia del 5ª Estación amb el seu grup de ball, al grup el Pacto, un grup d´utensilis de cuina, que no sabien ells l´èxit que anàven a tindre aquestes falles, les entranyables Mamachicho, a Camilo Sesto, a los Ronaldos amb el seu èxit "No puedo vivir sin ti", i com no, a tots els representats espanyols al concurs d´Eurovisió de fa alguns anyets (disculepeu si em deixe algú).
En fi va ser una nit molt completa i molt emotiva, esperem l´any que ve poder disfrutar novament de tots vosaltres.



VI EDICIÓ TORRÀ NOCTURNA
Però després d´aquesta nit arribà el dia 16, la nit de la "torrà", com ja la definim els xuquerets. Una nit on tot el món té ganes de juerga, i ho demostrarem, perquè hi hagué que tirar a la gent del cau a les 4:00 de la matinada per tal de poder tancar portes.
La nit començà repartint tot allò imprescindible per tal de fer una bona torrà, que és l´embotit i com no una bona cervesseta fresqueta acompanyada d´unes papetes. Uns estaven fóra torrant mentre d´altres ens feiem càrrec de la barra. A la fi s´aconseguí que la nit ixira redona, no hi hagué cap incident, ens ho passàrem molt bé, i traguérem alguns dinerets a la barra. Crec que no podem demanar molt més, bueno sí una coseta, que la VII Edició de Torrà Nocturna es faça en dissapte per a tenir major afluència de convidats al nostre cau i traure majors beneficis, no vos paréix?????
Bo fins l´any que ve, que esperem que el relat siga tan fructífer com el d´enguany.

6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

NO SE SAP EN CONCRET QUE HA ESCRIT ESTE ARTICLE PERO ENS A FET RECORDAR EIXOS DIES TAN DIVERTITS E INTENSOS AL MATEIX TEMPS, HAY QUE BE EU PASAREM, QUE CANSATS I QUE NERVITS, PERO TOT ENTRA EN LA FESTA FALLERA, I LA PROPOSTA DE FER LA TORRAETA EL DISABTE NO ESTA MAL PENSÀ..... GRASIES PER FER-MOS TORNAR A VIURE EIXOS DIES TAN DIVERTITS.

Esther ha dit...

MADUIXANA CLAR QUE ES SAP QUI L´HA ESCRIT, SI LLIGES BAIX POSA ARTICLE PUBLICAT PER ESTHER.......JEJEJE!!!

Esther ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eva ha dit...

la veritat es que els play backs estigueren molt xulos, i en la torraeta ens ho passarem molt be.

MADUIXANA ha dit...

NO EU DIC PER RES TOT EL CONTRARI ES QUE DE VEGADES ESTOS ARTICLES SON PUBLICATS PER UNA PERSONA PERO REDACTAS PER ALTRA, I ERA UNA MANERA D´AGRAIR LO VEN ESCRIT I EL BON MOMENT QUE ENS HA FET RECORDAR DIES TAN BONS GRASIES

rocio ha dit...

De lujo Esther, portes molta rao en que la torraeta la podiem passar al dissabte, i ixe dia el reemplasem per el concurs de tortilles...per exemple...

En quant als artistes dels playbacks un 10, tinguerem nous i veterans a l'escenari, pero amb tots disfrutarem igual de be, desde el ball mes curraet fins als balls de les primes and company...mama xixo...la taza, la tetera....jajajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.