dilluns, 26 d’abril del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... RAFA


Avui, 26 d’abril , és l’aniversari d’un dels membres de la nostra comissió, és l’aniversari de RAFA. Avui complix 34 anyots, i com no, volem felicitar-lo i desitjar-li el millor en este dia. Esperem que siga molt feliç i que li facen molts regalets.

Rafa, en nom de tots els xuquerets et dessitgem un molt feliç aniversari.

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

RAFA MOLTES FELICITATS GUAPO, JA CELEBRAREM, I LA VERITAT EN ELS ANYS QUE EL CONECT SEMPRE ESTAS IGUAL, EN EL SOMRIURE, COLABORANT EN TOT EL QUE POTS I LA FAENA EL DONA TEMPS...... BESETS

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARI!!!

Carla ha dit...

Moltes felicitas Rafa!! Que passes un bon dia!

Mayte ha dit...

bon aniversari ponsonya,i te vist esta vespra i no mas idt res,seras bandido.....,aixo sera per la edat,jajajajajaja
bueno i que cumplas muxossssssssss massssssssssssssssss

Mayte ha dit...

bon aniversari ponsonya,i te vist esta vespra i no mas idt res,seras bandido.....,aixo sera per la edat,jajajajajaja
bueno i que cumplas muxossssssssss massssssssssssssssss

dúlia ha dit...

Felicitats Rafa. Espere que passes un dia molt bonic i celebres molts més anys acompanyat per tota la teua família. Ens veiem al divendres. Porta diners solts per a la convidà.

rocio ha dit...

Felicitats Rafa¡¡¡

Nelo ha dit...

34 ja? Mare meua, però si pareix que va ser ahir quan t'ensenyí a guanyar al futbolí bufat. Molt bé Rafa, espere que ho celebres com toca i passes un any equivalent als trenta-quatre que has fet.

Martí ha dit...

Rafa moltes felicitats. Una de les coses que mes tinc qu' agrair a la falla es haber conegut persones com tu. Eres un tio especial i molt involucrat en la falla i les arrels valencianes. M' agrada filosofejar molt amb tu per la teua peculiar manera de vores les coses ja que de vegades hi ha que vore les coses desde altre punt de vista del habitual. ESpere que cumplisques molts anys mes en la falla i filosofejar amb tu fentmos una cerveseta.

Anònim ha dit...

OLTES GACIES A TOTS ENCARA QUE SIGA AMB RETRAS,COM MOLTS SABEU NO TINC INTERNET.Ja m,el posare

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.