diumenge, 18 d’abril del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... ALEJANDRA


HUI FA 2 ANYETS VA NÀIXER LA QUE ES CONVERTIRIA EN UNA GUAPÍSSIMA I GRAN FALLERETA, ELLA VE DE FORA PER TAL DE CEL·LEBRAR LA SETMANA DE LES NOSTRES FESTES JOSEFINES.


I PER AIXÒ COM A GRAN XUQUERETA QUE ÉS LI VOLEM DESSITJAR MOLT FELIÇ ANIVERSARI DE PART DE TOTS NOSALTRES, PERÒ, SOBRETOT DELS TIOS JUAN I EMILIO I DELS SEUS IAIOS LOLA I JUANITO.


ALEJANDRA ESPEREM QUE CEL·LEBRES LA RESTA DELS TEUS ANIVERSARIS JUNT A ESTA GRAN FAMÍLIA QUE SOM ELS XUQUERETS.

7 comentaris:

ROSER ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS ALEJANDRA!!!

Carla ha dit...

Moltes felicitats guapeta!! I que passes un bon dia amb tota la teua família i que et facen molts regalets. Jeje!

Thara ha dit...

Moltiisiimes feliicitats wapisimaa!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats GUAPA, eres una gran fallera que disfruta de les falles a tope. Un beset molt fort de part dels tios ELI FAUSTI I NOEL

MADUIXANA ha dit...

EN UNA MIQUETA DE RETRAS EL DESITGEM QUE LA CELEBRACIÓ QUE TAN FET SIGA MOL GRAN, COM GRAN ERES D´ESPIRIT FALLER ERES TAMBE ALEJADRA, MOLS BESETS I FELICITATS DE PART DE J.P.,AÏDA I MEUA.....

Mayte ha dit...

fewlicidadesssssssssssssss wapa

Martí ha dit...

Moltes felicitats per a una fallereta molt volguda per a nosaltres. Vens de familia fallera de veres. Espere que voret mes per Sueca i qu' asi estigues com en ta casa. Moltes felicitats per el teu aniversari i per tindre els teus abuelos, son de categoría, igual que tu.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.