dimecres, 28 d’abril del 2010

HUI ÉS EL DIA DE....... JULIAN



Bo no sé si algú més ha preparat algun article per felicitar a Julian gran faller, gran persona, gran amic i gran veí que hui dia 28 cel·lebra el seu 44 aniversari.

No puc exagerar en allò de gran, ja que tamany en té molt, perquè no es molt baixet que digam, jajajajaja fins i tot el sò de la seua veu també es gran ja que està dient-te guapa i de vegades sembla que està marmolant-te, i encara que també té molt de geni, li sap molt greu discutir amb algú.

Membre de la taula rodona o millor dit "COLLA DE FILLS DE PUTA" sempre esta ahí voluntari per a tot allò que li demanes, ens ha fet decorats, paelles, "remendets" al cau, de cambrer ...... en fi sempre ahí Julian.

Segura estic que tant el teu fill com la teua dona et faran bons regalets i esperem que este dia no estigues de viatge amb el camió que, ultimament, quasi no pares en torreta, però si no el fan res no hi ha cap problema, ja que ací tens el nostre regal, una gran felicitació de tots els que formem esta falla XÚQUER i que t´apreciem molt.

FELICITAS GUAPÍSSIM. MADUIXANA

18 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

FELICITATS GUAPISSIM, I LA COMVIDA AL DIVENDRES SI ESTAS ASI.... BESETS

Carla ha dit...

Felicitas Julián en el dia del teu aniversari. Que passes un bon dia amb els teus!! I com ja és costum a la falla, et toca convidar a un xupitet! jeje!

INMA ha dit...

moltisimes felicitats

Nelo ha dit...

Eres un gran home. Ja has sigut gran de xiquet i de xicon no hi havia ningú com tu a la mili, segur. Els que hem creixcut amb tu sempre t'hem vist des de baix. Enhorabona Julianot! Ves espai amb el camió que ell sí que és més fort que tu, no com la resta de mortals. Salut i treball per al gran Julian i per a la seua família. D'amor aneu sobrats perquè ens teniu a nosaltres com a extra.

rocio ha dit...

Felicitats Julian¡¡¡ es la persona mes carinyosa que conec, que tingues bon any¡¡¡

ROUS ha dit...

FELICITATS JULIAN.

QUE CUMPLIXQUES MOLTS MES .

GISELA I ROSA.

Carmen ha dit...

Hola Julian¡ Ja t'he felicitat aquest mati ara en la web. Felicitats també de part de Mar i Romeu, tu saps que t'apreciem. Sempre estas ahi quan et necessitem. Eres molt treballador i gran persona. Besets.

àngela ha dit...

Moltisimes FELICITATS Julian ^^

mayte ha dit...

felicidadesssssssssssssssssssssssssss

mayte ha dit...

felicidadesssssssssssssssssssssssssss

ROSER ha dit...

FELICITATS!!!!

fanny ha dit...

moltes felicitats

rebe ha dit...

moltes felicitats de part de javi maria ,sandra

Pau ha dit...

moltes felicitats, que cumpleixques molts mes de la mateixa forma com eres

Martí i Sonia ha dit...

Moltes felicitats Julian, eres un gran faller, una gran persona i un gran amic. Eres un faller molt implicat en la falla amb una gran tasca desinteresada digna d' admiració. Que cumplixques molts anys mes amb tots nosaltres.

Nelo ha dit...

Vosaltres dos no vos quedeu arrere. Veniu d'una família que ha treballat molt pels fonaments de la falla, heu fet i feu honor al vostre cognom i la descendència segur que promet.

dúlia ha dit...

Felicitats Julián, encara que siga amb retràs. Que en complisques molts més amb salut i ojalà que continues estimant-te la falla conforme te l'estimes.

ESPE ha dit...

yyyyyeeehh!!!per favor controleuse y no me sonrojeu, tindre que dirvos lo que vos aprecie y no se me dona molt be, tampoc se me dona molt be escriure el valencia jejejeje.... gracies a tots no se com espresaro..
vosaltres si que sou bons
moltes gracies.
P.D soc Julian...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.