dimecres, 7 d’abril del 2010

Aniversari de...

*Romeu

Desprès de molts anys a la falla, aquest any he descobert una nova faceta de Carmen, jugadora de basket. Durant aquestes setmanes heu passarem molt be, defentguen a la nostra falla amb cor i fetge, i com no, celebrant-ho amb un bon gelaet. Per aquestes esperiencies i per moltes mes que ens falten disfrutar i sobretot per el dia de hui ...FELICITATS¡¡¡

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS CARMEN EN EL TEU ANIVERSARI, QUE ESTIC MOL SEGURA PASSARAS JUNT ALS TEUS CELEBRANT COM TOCA..... I QUE A MES DE LO QUE EN ESTE ARTICLE HAN DIT DE TU TOS MOL BE SABEM QUE SEMPRE ESTAS A PUNT D´AJUDAR I COLABORAR EN TOT. EN POQUES PARAULES ERES UNA FALLERA TOT TERRENY, I GRAN COM LA COPA D´UN PI. QUE TINGES UN BON DIA DE PART DE J.P., AÏDA I MEU.... BESETS GUAPA

morales ha dit...

moltes felicitats carmen

dúlia ha dit...

Les meues felicitacions per a una dona (sí, Carmen, ara ja som dones, ja, ja, ja) que conec de tota la vida i a la qual li desitge que el present li siga molt feliç i el futur li done molta salut per a disfrutar d'eixa xicoteta però gran família que formen ella, Mar i Romeu. I, com no podia faltar, la convidà del divendres en la barra del casal, clar.

INMA ha dit...

Moltes felicitats Carmen!!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats Carmen!!! Eres una gran persona i com no, una gran jugadora de bàsquet!! Espere que la tendinitis ixa tan fastidiosa no te impedixca jugar enguany!!!

Esther ha dit...

Moltes felicitats Carmen!!!!!!!!!!!

Carmen ha dit...

Gràcies carinyet, eres molt detallista, jo també us ESTIME molt als dos.
I gràcies pels vostres comentaris, a Rocio, Dulia, Eva, Esther, Maduixana, Morales...
Eva jo també ho vaig passar bé jugant a basquet amb vosaltres, a banda de coneixer-nos més jugar a un esport que m'agrada molt. La lesió al hombro i la tendinitis encara estàn ahi, ja vorem quan arribe el moment de jugar...
Dulia a xupitos esteu convidats, com no.
Gràcies a totes i tots. Besets¡¡

Anònim ha dit...

Moltes feicitats en el dia del teu aniversari, cumplir anys es sempre motiu de celebracio i mes quan arrives a aquesta edat. Disfruta-la perque es maravellosa. Un besset molt fort del Casiano, Mª jose , Josep i Carla.

laura ha dit...

Moltes felicitats de part de juanjo y meua encara que t'he felcitat per telefono un bes y espere que t'ajen fet molts regalets!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.