dilluns, 26 de gener del 2009

SOBRE LA REUNIÓ

¡Hola! Poques coses vos he d'afegir sobre allò que ja vos diguí el divendres. Efectivament, parlàrem sobre les primeres "12 hores de truc" organitzades per la falla i ja ho tenim clar: se celebrarà el dia 14 de febrer, dissabte, des de les 9 del matí fins a les 9 de la nit en el casal de la falla Xúquer. Els participants podran inscriure's en el casal el divendres 30 de gener i el divendres 6 de febrer a partir de les 8 de la vesprada. El preu d'inscripció són de 15 € la parella i els premis seran els següents:
- 300 € el primer premi
- 150 € el segon premi
- 75 € el tercer premi
I, per a aquelles parelles que no arriben ací podran optar a un premi de consolació que m'han dit que no diga quin és però vos assegure que és un premi molt gustós. Si a algú li ve millor passar per ací el forn i apuntar-se quan li vinga bé, que passe, que això no és cap problema.
I respecte als fallers, que sàpien que hem d'estar fent barra (tortilletes, torrant, servint quintets...) les 12 hores, ja intentarem organitzar els torns com li vinga millor a cadascú. Per favor, procureu vindre a la reunió del 13 de febrer que serà extraordinària i concretarem açò i parlarem sobre la cavalcada (i també serà el meu aniversari, ho dic per si algú vol fer-me un regalet, que no es talle).
També volia dir-vos que el nostre amic Cuenca ha tingut la idea (molt ben rebuda per cert) de quan acabem les reunions jugar un poquet al bingo. Ho dic per a què porteu calderilla (no sé com es diu en valencià) al divendres que ve que començarem a vore com va. I també vos informe que hem penjat un panell informatiu a la porta del casal on procurarem penjar tot allò que siga d'interés i aixina encara que el casal estiga tancat podrem informar-nos quan passem i tornem.
Este divendres, 30 de gener, comencen els sainets, a les 10 de la nit en el lido i li toca colla a Salva, Yorka, Thara, Aïda, Martí...
Segurament se m'oblidarà alguna cosa però ja us ho aniré dient conforme m'enrecorde. Que passeu un bon dilluns.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Dulia, com estás?. Espere anar el divendres a la reunio per vorevos a tots i parlar. Tinc una agenda molt, molt apretada els primers 15 dies de febrer, pero far per estar ahi tot el posible. Ah, el tinc que portar el escrit per a que mel rectifiques com es habitual en estos casos, jajajajaja. Be xicona ja ens vorem, una abrasada per a tots. Bon dia. O bona nit, el que vulgau depenent de cuant sintoniseu l´emisora, jajajaja

Anònim ha dit...

eiiiii, Marti, ultimament coincidim prou per açi a unes hores que no veas, almeyns jo...
Rocio a la pagina de la falla hi ha un article que ens han enviat per a poder publicar , ja saps que jo ultimamnwet, na de na a la feina.
Es de Rafa, quant puges anem calfant motors

Mayte ha dit...

eiiiDulia interessant aixo del truc, jo no se si podre anar, ja saps que les falles estan ahi , i necesite currar els caps de setmana d´abans per a poder gauidr despres, en fi ...ja vorem.
El Cuenca, te moltes idees bones, pero ja no entra a visitarnos, de segur qwue entra en l´estiu i no hi ha tant de navego com ara.... el bingo hem pareix de categoria

MADUIXANA ha dit...

JAJAJA, EL BINGO ESTA MOLT BE, QUI CANTARA EL NUMERETS, JAJAJA, ESTE XIQUET NO LA PENSA QUE NO LA FA...

Anònim ha dit...

el bingo esta molt bé però com es pase la veu ja veig a la penya del jubilats per alli jajjja, serà que no els agrada

Anònim ha dit...

No sé si al divendres coincidirem Martí perquè jo aniré a les 21 i me n'aniré tres quarts d'hora més tard perquè comencen els sainets. Però després tornaré i si ja no estàs per allí, no et preocupes que et tindré en els meus pensaments. Quan vulgues em passes l'escrit. I si et va millor fer-ho per mail ja te l'envie al mòbil.

rocio ha dit...

Qui va fer els cartells, per demanar-li que l'envie i el passem als altres blogs?

Mayte al correu de la falla jo no vec l'article de Rafa? Si que hi ha una canço i jo tinc l'ordre dels sainets, ja vos heu penje en altre ratet.

Per cert, molt encertat el posar un cartell d'anuncis fora el casal per informar. Teniu molt de coneixement.

Al bingo jugarem poc, perque ja estem apuraets de temps...

Eva ha dit...

Esta molt be l´inicitiva de les 12 hores de truc!!!Som pioners? o ja alguna falla havia organitzat abans algun campionat d´aquestos?
El tema del bingo esta molt be, pero jo pense com Rocio, que ara ja es un poc tart ja que es tira el temps damunt... A partir d´aquest divendres intentare no faltar ja a les reunions que ja esta ahí tot....

Anònim ha dit...

Som els primers a fer el campionat de truc durant 12 hores. Altres falles fan, per exemple, les 12 hores de futbet (a nosaltres que no ens criden, ¿eh, Eva?). Ja parlem divendres.

Eva ha dit...

Dulia la veritat es que ens ho passarem molt be i despres ninguna volia ixir el camp, pero aixo de jugar 12 hores nose nose.... ara que tot es pantejar- s´ho de segur que ens ho passavem de lujo tambe, guanyar nose pero paser-ho be segur...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.