dimarts, 13 de gener del 2009

I EL RULO NO PARA

No se si s’heu percatat, però hem aconseguit superar les 100.000 visites!! Pareix l’altre dia quan començarem al cibermon faller i ja portem quasi dos anys i més de 100.000 visites. De nou vos dic que si el blog està viu és gràcies a tots vosaltres, que sense les vostres visites, idees, comentaris, etc, açò no tindria sentit ni seria possible. Aixi doncs, moltes gràcies, 100.000 gràcies a tots!
PD: Que el rulo no pare, a per 100.000 més!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per eixes 100.000 visites i sobretot donarvos la enhorabona a vosaltres per fer k aÇo siga posible perke sense la vostra aportacio no seria iwual.Aixi k gracies a tots els k feu la web per donar este servici a la falla.BESETS.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA, ¡QUE GUAY!, NO MEN HABIA DONAT QUE HABIEM ARRIBAT A ESTA CANTITAT, SOU UNES CAMPEONES, I EL DIBUIX ESTA MOL GUAPET, GRASIES A VOSOTROS PER FER DE ESTE BLOG, ALGO QUE JA FORMA PART DE LA NOSTRA VIDA COTIDIANA FALLERA, JUNT ALTRES ACTIVITATS, GRACIES A TOTS... BESETS

I QUE NO PARE EL RULO.....

Anònim ha dit...

Jo també vull felicitar-nos i felicitar-vos a tots aquells que alguna volta hem aportat el nostre granet d'arena per arribar a esta xifra tan important. Volíem preparar una xicoteta festeta però crec que ho deixarem per a més prop de falles perquè ara, impossible. Per cert Virgi, per si no ens veiem abans, molta sort i molta tranquil.litat per al divendres, que l'any passat crec que començares prou histèrica. Tu tranquil.la i confia en les teues artistes, que són boníssimes i ho faran de categoria.

Anònim ha dit...

Enhorabona a totttttttssssssssss! aso va de categoría, estem en el bon cami. I desitjar sort a tot el equip del play back infantil per al proper divendres, encara que jo se que eixirá de categoría per dos coses.
1 Eu traballat molt i molt dur i 2...
2 perque eu valeu ostia, sou es millors, i parle de tant els artistes, com la direcció, ajudants, artistes del decorat i de tot aquell que aportará supor el grup.
Anem a fero de categoría!!!!!!
Molta merda per al divendres.

Gemmeta ha dit...

Moltes felictats per a tots el Ciberyonkis!!!!

rocio ha dit...

Felicitats a tots els nostres i combidats que fem possible que dia rere dia el blog tinga vidilla.
No serem els millors, ni els mes actius, ni els mes bons però som nosaltres, els que intentem mantindre un fil de contacte quasi diari, saber quin dia celebra X l'aniversari, que celebren al poble o a la falla del costat, inclos compartir moltes de les alegries com per ejemple si serà xiquet o xiqueta...

Per molt de temps i com un amic nostre diu QUE EL RULO NO PARE¡¡¡

Per a la gent de playback m'unix a les paraules de Martí.Ja esta clar el tema de les presentadores?

Anònim ha dit...

Moltes felicitat al creador de la web del xuquerets, que no se diga que no podem fer les coses be com el atres falles. A tot aquel que participa amim, segiu fento que yo estic asi per llexirvos tots el dies. Perdoneume les faltes de ortografia pero no e astudiat el valencia.

San-vala ha dit...

Moltes felicitats en especial a les persones blogueres de la Xúquer i a la gent que comenta i entra aquest blog molt divertit per cert perquè com diua la Rojuel sense ells no saveren conseguit ixa barbaritat de visites.

Com no enhorabona a tota la Comisió de la nostra falla veïna per mantindre un blog durant prou de temps i que segueixca la cosa igual...

MADUIXANA ha dit...

PER FAVOR SI NIA ALGUN XIQUET O XIQUETA MENUDA QUE VOL PARTICIPAR EN UNA CANSONETA PER ALS PLAY-BACK ESTA VESPRA A LES 6 EN EL CASAL..... GRASIES.....

Anònim ha dit...

Les presentadores ja estan adjudicades però si a alguna persona li fa il.lusió presentar, jo cedisc el meu lloc gustosament, us ho dic de veritat. Aixina és que Rocío, si estàs interessada, jo he escrit açò dimecres, encara no tinc la llista de cançons però posat en contacte amb mi per mail i ho arreglem. Si us fa encara que siga una miqueta de comboi, tireu-se avant que allí darrere es viu tot més intensament i jo com ja aní l'any passat ja sé el que és, enguany el meu lloc per a un altre.

Anònim ha dit...

moltes felicitats per estes 100.000 visites, enhorabona, perquè està clar que teniu recolsament per part de molta gent endavat i a per les 200.000.enhorabona

rocio ha dit...

Dulia si ja està millor, jo heu deixe per altre any, no tinc ningun interes però si que puc comboiar-me per altra vegada. Jo ara estic tancant any a la feina i quant acabe no tinc ganes de res, per altra vegada jo ho tinc que fer amb temps i tindreu tot clar per a principi d'any, que es quant a mi se me complica la cossa. Ja ens vegem al divendres, arribare justet per vore la mostra però despres si vos puc ajudar per desmontar i anar al cau.

Eva ha dit...

Moltes felicitats a tots!!!!!

ROSER ha dit...

Enhorabona a totes aquelles persones que fan que el blog funcione i com be han dit que no pare el rulo i ara a per les 200.000 visites!!!

Mayte ha dit...

AHI ESTAMOS, JA HEM APLEGAT I ARA NO HI HA QUE PARAR, SENSE LA VIOSTRA AJUDA I MA D´OBRA NO HAGUERA SEGUT POSIBLE, PER EIXA MATEIXA RAO DONAR-VOS LES GRACIES I COM NO, JA SABEU APORTEU FOTOS, ARTICLES , VIDEOS,ECT....., ejejejejejje, JA ESTIC DONANT FEINA DE NOU ,PERO , JA SABEU AÇO ES FALLA....

GRACIES I MIL GRACIES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.