dimecres, 7 de gener del 2009

Comte enrere....


Ja comença el comte enrrere de les falles 2009 , començant amb la mostra dels play.backs a la nostra ciutat , tant i quant sabent que aquest any no tindrem representacio de nostra comisssio , aixo no vol dir que no estiguam present enla resta de les actuacions de les altres comissions , per a gaudir del seu treball i passar sobretot un bon ratet .


Esperem que siga de profit , ja que es un treball digne de vore, i sobretot a mi que tant m´agrada anar a veure els grans artistes que tenim a nostra cuitat, aquest any continuare anant a vore les actuacions i sempre recordare que aquest any 2009 , la Xuquer no ha segut participe d´ell. Ara esperant que les proximes falles ens ho façen passar d´allo mes be.


MOLTA SORT FALLERS

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

VOLDRIA CORREGIRTE SENSE QUE T´OFENGES, PUES LA NOSTRA COMISIÒ SI QUE TE REPRESENTACIO PUES PARTICIPEN ELS MES GRANS DE LA FALLA, LA NOSTRA COMISIO INFANTIL. I QUE ASEPEREM EL VOSTRE APOYO, ANIMO I AYUDA EN MOLTES FAENES QUE ESTE ACTE REPORTA, ENCARA QUE ELS MAJORS NO PARTICIPEN TAMBE TENEN PREPARAT ALGO, QUE ESTIC SEGURA ENS DEIXARAN BOCAVADATS, COM SEMPRE.
I SI ALGU TE TEMPS I VOL POT AJUDAR EN ELS PREPARATIUS FICANSE EN CONTACTE EN VIRGI I AÏDA (comisio infantil) I EN ELS GRANS LA VERITAT, I VULL QUE EN DISCULPEN, NO SE QUI SON CREC QUE ESPE (dona Julian) I CARLA MORALES, PERO COM JA HE DIT NO ESTIC MASSA SEGURA QUE ALGU EU CONFIRME.
GRASIES

rocio ha dit...

Bon dia i bon any, ja esta asi la desapareguda. Hui comença la rutina despres de 2 setmanes de festes.

Mayte ha dit...

PERDON ,NO VOLIA DEIXAR DE COSTAT ALS XIQUETS, PERO AQUETS ARTICLE ESTA FENT JA FA TEMPS I HEM VAIG QUE DAR TANT SORPRESA DE QUE AQUEST ANY NO TINGUEREM REPRESENTACIO MAJOR ALS PLAY-BACKS DE LA XUQUER DESPRES D´UNA ANYS TINGUENT UN BON NIVELL QUE HEM VAIG QUEDAR BOCABADA,HO SENC MADUIXANA....
JA SAS, FES FOTETES DE COM VAN L´ASSAIG I JA TENIM ALTRE ARTICLE,JEJEJEJE,JA VAIG DONANT FEINA

MADUIXANA ha dit...

MAITE, TRANQUILA, I EN LO QUE ES REFERIX AL ARTICLE, QUEDAT TRAQUILA QUE FARE TOT EL POSIBLE PER A QUE PUGAU GAUDIR EN TOTS EL DETALLS
VOS ASPEREM A TOTS PER ANIMARMOS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.