dissabte, 3 de gener del 2009

Començem l´any i ja tenim el primer.....


ANIVERSARI DE
VANESSA BALDOVI
"" LA BALDO "",
JA FAS 30 ANYOTS ,
has passat al nivell 3 apunt de s er mama, esperem que Pascualet, vos faça molts regalets a tu i al teu xiquet/a.
Desde la falla i colla et desitjem
BON ANIVERSARI
P.D: Ho celebrarem amb xupitets d´aigua

10 comentaris:

Angeles ll. ha dit...

feliç aniversari vanessa¡¡¡ jo no sabia q anaves a ser mama¡¡ay es q no mentere de res¡¡ bueno pues q et regalen moltes cosetes y q en complisques molts mes¡¡

Anònim ha dit...

Feliç aniversari, de par de la familia jacquie

Anònim ha dit...

Gracies, ara ja he passat a ser del club del 3.... Per cert Maite, lo dels xupitets està fet, encara que siguen en aigüa!

ROSER ha dit...

MOLTES FELICITATS EN EL DIA DEL TEU CUMPLE ,A VORE SI TE FAN MOLTS REGALETS!M'APUNTE A UN XUPITETE D'IXOS TAMBE,JIJIJI

MADUIXANA ha dit...

VANESSA MOLTES FELICITATS, EN UNA MIQUETA DE RETRAS DISCULPAM PERO COM SEMPRE DIGUEM "MAS VALE TARDE QUE NUNCA", JAJAJA, BUENO ESTIC MOL SEGURA QUE HAS REBUT MOLS REGALS I QUE TAMBE JA HABEU CELEBRAT TOTS JUNTS, MOLS BESETS GUAPISSIMA I CUIDAT...

rojuel ha dit...

Moltes felicitats, Vane!! Vaig en un poc de retràs, però més val tard que mai, espere que hages passat un bon dia junt als teus i que t'hagen fet molts regalets. Per molts anys!!

PD: jo també m'apunte a la celebració

Eva ha dit...

Moltes felicitats de nou!!!!

Anònim ha dit...

Amb retràs per culpa de la faena que no entre tant com m'agradaria però dóna igual, tindràs 30 anys tot l'any. Moltes felicitats de la meua part i que la nova edat et porte una criatura ben saneta i forces per a criar-la ben crià. I, per supost, el teu home que cumplisca amb el detallet de rigor. Ja ens ho contaràs.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Vanessa per el teu aniversari i amb el desitg de que en cumplixques molts anys mes junt a la falla. Enguay será especial per a tu ja que serás mama. Enhorabona.

Mayte ha dit...

Bon anivrersari ,BALDO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.