dijous, 15 de gener del 2009

De hui per a demà

El últims dies así al blog no tenim molt de moviment, comentat perquè visitat sí, ja que el contador de les visites puja mes depresa que els comentaris, no es que sigua mal, però estaria millor si digueren alguna coseta o al menys ens saludaren, no?

Pot ser també i serà el mes segur, perquè hi ha gent que en els últims dies està fent mes hores al cau que a casa, i el temps li conta enrere per poder tindreu tot preparat per a la vesprada de demà.

Hui es el dia previ al la mostra de playbacks on grans i menuts ens mostraran tot el que han assajat, hui toca ultimar detalls de vestimentes i pentinats, i fer l'ultim ball avans de la final, això es el que jo deduïx i em disculpeu si no es així, perquè no tinc ni idea de com està l'asunt.

De segur que tots en general, o...millor dit uns mes que altres estareu nerviosets per tornar a pujar a l'escenari, mes d'un aquesta nit no dormirà, sobretot si es la primera vegada que ix a la mostra, ja que el beterans tenen el punt a favor per l'experiència, encara que cada any es un repte diferent, i sempre vols fer-ho millor que l'any anterior.

Al blog volem donar-vos les gracies per tot l'esforç que feu per preparar els playbacks i poder disfrutar junt amb les altres comissions de la mostra.
En el grup incloíem tant a la gent que vegem ballant i presentant com a la que no vegem pentinant, maquillant, cosint, fent guions, decorats....un ect que de segur m'oblide d'algun. Gracies un any més

8 comentaris:

Mayte ha dit...

anim xuquerets, que vosatros podeu

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRACIES ROCIO, NO T´HA FALTAT DETALL, PUES LA VERITAT EL DIA DE HUI AL IGUAL QUE EN EL CASAL EN LA PART QUE MOLTA GENT NO VEU ES UN CUMUL DE SENTIMENTS MOLT DIVERSOS, EMOCIONANS, EXPLOSIUS... I BUENO, QUE EL PUC DIR EN PARAULES NO ES POT DESCRIURE. VOLDRIA QUE ES POGERA VORE EN MES DETALL LA FAENA QUE FA MOLTA GENT QUE NO IX AL ESCENARI, PERO QUE ESTA AHI, CASIANO (transport), CUENCA,ROMEU, EMILIO, JUANJO,RAI,(decorat) DULIA, VIRGI,AÏDA, ELSA, ESPE, PILI,LAURA,(presentació i organitzacio) I UN GRANDISIM GRUP DE GENT, QUE NO VULL ANOMENAR PUES ESTIC SEGURA QU´EN DEIXARE ALGU I EIXE SERA MOLT IMPORTANT TAMBE, A TOTS I CADA U MOLTES GRASIES I EN PRIMERISIM LLOC ALS XIQUETS I LES MARES, UELES, TIES... A TOTS GRACIES PER FER-HO POSIBLE....

Esther ha dit...

Pues si Rocio, com ben be dius, fem un gran esforç anant al cau en el fred que fa allí dins que pareix que estigam al Pol Nord, però de seguida entrem en calor xq ja sabeu que solem fer cançons prou mogudetes, i enguany no serà menys, a més diuen que càrrega agust no pesa, no???

Però enguany per a les majors no és el mateux ja que al no fer concurs, el nerviosisme ixe dels dies previs no ha estat, i ens hem relaxat prou........ Però tranquils que a l´any que ve la xúquer torna i amb més ganes que mai!!!!!!! Prepareu-vos!!!!!!!!!
Jejeje!!!!!! ha quedat guay la frase, eh??????

Be molta sort per als xiquets, que enguany ni he vist de que ixen, però de segur que estarà xulo.

Ens vegem a la vesprà al cau qui vulga vindre a ajudar o al multiusos qui acudixca allí.Adéu!!!!

Esther ha dit...

Ah!!! és que volia donar les gràcies a les modistes, que són les NOSTRES MARES, perquè ens han fet les faldes en un temps rècord, 2 dies (ja sabeu que sempre ho fem tot a hora horà, i el play back no havia de ser menys), i és un mèrit ja que ninguna d´elles és modista professional, però he de dir que no tenen res que envejar, ja que es defenen com ningú.

ENHORABONA, elles sí que són unes cracks!!!!!!!

rocio ha dit...

Esther com es nota que t'encanten els playbacks¡¡¡
No duptem que el proxim any serà molt bo...preparats estem¡¡¡

Maduixana i tu tambe¡¡¡

Anònim ha dit...

En lo que molà el any passat ¿per qué aquest any no s'hagueu presentat al concurs?
Va ser un dels millors.

Esther ha dit...

PUES NO ENS HEM PRESENTAT XQ NO ÉREM SUFICIENT GENT COM PER A FER UNPLAY-BACK COM CAL I A LA NOSTRA ALTURA (JEJEJE!!), PERÒ GANES SI QUE HI HAVIEN, PERÒ COM JA HE DIT ABANS, A L´ANY QUE VE MÉS I MILLOR.

Anònim ha dit...

Crec que, com molt bé diu Maduixana, no convé dir noms perquè sempre ens en deixarem algun. Perquè si a la vista hi ha 30 persones (per dir un número) darrere hi ha moltes més, a saber: encarregats de so, de llums, de maquillatges, de perruqueries, de decorats, de compres d'última hora, d'encarregar-se dels xiquets, que no paren, del camionet per a dur el decorat, del muntatge, de córrer i descórrer les cortines (sí, alguns direu, quina tonteria, però si ningú lleva la cortina a vore qui veu els play-backs) i moltes més coses que ara no en vénen al cap però que hi estan. Per tot això, moltes gràcies a tots aquells que d'una o altra manera heu participat en el play-back perquè, per a mi, va eixir tot molt bé: fórem puntuals, no fallà la música, no fallaren els artistes, no fallà el jurat, allí estava la junta amb els detallets dels menuts; en fi, una festa que es quedà bé. I no m'enrotlle més, que vull escriure un article només dels play-backs.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.