dimecres, 28 de gener del 2009

Cartell del campionat de truc


P.D: A l'article de Dulia del dilluns "SOBRE LA REUNIO" esta tot explicaet

10 comentaris:

rocio ha dit...

La faena ja esta feta, Rafa ja e posat la canço de l'hime per a Maduixana, a la columna de l'esquerre, i per a tots clar. Dulia ja estan enviats els cartells del campionat de truc a la resta de falles per a que heu posen als seus blogs, i finalment esta penjat l'ordre dels sainets.

Al final el meu jefe vos pasara la factura, tot el mati al blog...

TANIA ha dit...

Al blog de la Falla Via Materal ja ho teniu penxat, que vaja molt be ixe dia i sort a tots el participans.

rocio ha dit...

Ixa Tania rapida i veloç, gracies¡¡¡ Volem vore a Vorete passar per baix la taula, ara liu dire alli al Materal que igual asi no heu llig.

Anònim ha dit...

Truque!!!!!! i Uetxo fogo.

Anònim ha dit...

Gràcies Rocío, eres molt eficaç. Hui no aniré: estic un poc "xunga" i he d'anar a vore el sainet, però al divendres ens la vengarem que em toca barra. Que s'ho passeu bé.

MADUIXANA ha dit...

ROCIO I RAFA, MOLTES GRACIES DE TOT COR, UN BES MOLT GRAN

Anònim ha dit...

Com diu Rocio la faina ja esta feta,ara feu el favor de anar apuntan-vos eh!

Anònim ha dit...

Jo, perquè no tinc ni punyetera idea del truc. Un amic intentà ensenyar-me uns nadals i no hi hagué manera, no servisc per a eixe joc. Però només amb un poquet d'idea que tinguera m'apuntava (jo com enguany m'apunte a tot).

rocio ha dit...

El divendres segur que el Xulo tenia unes 10 parelles apuntades, però com en tot a ultima hora s'apuntaran tots¡¡

Tots no podem jugar al truc, algu te que estar venguent els bocadillets i panaetes, amb els quintets... quasi segur serem les que no sabem jugar, clar¡¡

Anònim ha dit...

A mi, per tal que ningú em pille el torn, ja dic que em ve millor anar a partir de les 6 de la vesprada que és quan acabe de treballar. Aixina no cal ni que em lleve el "babi". Ara que estic pensant, bueno, que siga a partir de les 6'30 aixina em dóna temps a dutxar-me abans d'anar. Total, fins a les 9 de la nit dura el campionat, s'hauran de cobrir totes les hores, ¿no?. Propose que els que estem en l'últim torn o ens quedem allí a sopar si sobra menjar o ens n'encomanem i ens quedem allí a sopar (una cosa: això si d'ací allà no m'ix un enamorat que em propose un pla millor, que sinó, se n'aneu tots a fer punyetes(ja, ja, ja).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.