divendres, 2 de gener del 2009

CARTELL DE FALLES 2009


3 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

EL CARTELL ESTA MOL SENYORIAL, I EIXE MONTAGE SOBRE POSAT A UN MONUMENT FALLER, CARTELL ANTIC, LLETRES MODERNES I ANTIGUES, I EN LA PART DE BAIG EIXA SILUETA COM SI ESTAGERA OBSERVAT EL QUE PASSA, MOLT GUAI....

Anònim ha dit...

A mi, personament, no m'acaba d'agradar (ara serà d'un super amic meu i estaré clavant la pata "rantamànec") perquè el veig poc artesà. Vull dir que com a muntatge amb tantes imatges sobreposades no queda malament, però a mi m'agraden més els cartells amb dibuixos a mà i totes eixes coses que saben fer els que dibuixen i pinten bé. De tota manera, la meua enhorabona per al guanyador del concurs.

Anònim ha dit...

ante tot jo tambe done la meua en- hora bona al guanyador del cartell, pero yo soc adicta a les pelis de por i aixo es lo que me pareix. El cartell de una peli de por.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.