divendres, 9 de gener del 2009

BABY BOOM


Tenim unes xuqueretes que estan en "ESTADO DE BUENA ESPERANZA", pareix que s´hajen posat d´acord amb el tema de portar nous xuquerets/es a nostra falla i lo dicho de segur que vindran uns darrere els altres.

A una li toca al mes de Maig , l´altra li toca al mes de Juny i l´ultima de moment, li toca al mes de Juliol, aixi que ja sabeu que aquets any hi han 3 xuqueretes que no es vestiran de falleres pero aixo no vol dir res , per que de segur que no es perden pata, sempre amb esperit faller , ara ja sabeu no teniu perdo a l´hora d´anar a la desperta, eh....

Elles son Vanessa Baldoví, Roser Melià i Jasmina Beltran, enhorabona a les families i sobretot als papis ,ejjeje

PD: esperem fotos de les panchetes

9 comentaris:

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats a les 3 mamis¡¡¡¡i com diuen les dones majors, q tingau un ratet curtet..

MADUIXANA ha dit...

JA SE DE UNA DE LES NOSTRES MAMIS ENS BRINDARA EN UN XIQUET, I LES ALTRES MAMIS JA SABEN EL SEXE DE LA FUTURA CRIATURA.... I COM NO TAMBE VOS DESITGE EL MATEIX QUE ANGLES II, QUE TINGAU UN RATET CORTET, I TAMBE COM NO APROFITEUSE I DEMANEU ARA DE TOT PER A QUE VOS MIMEN MOLT.... BESETS GUAPES

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats a les tres i esperem que tot ixca be i siga ràpid

Anònim ha dit...

La meua enhorabona a Roser perquè és l'única a la qual no he felicitat en persona (perquè no ens hem vist, clar). Que tinguen totes les tres un embaràs còmode (si això pot ser, que jo no ho sé). I unes criatures ben falleres, cosa que no dubte coneixent a les mamàs conforme les coneixem.

Anònim ha dit...

Una coseta que se m'havia oblidat: la nostra amiga Vero (molts la coneixereu perquè ix al teatre) també està embarassada i li toca a finals d'este mes, aixina és que si tot va bé, serà la primera a la que li toque passar el "ratet curtet". Esperem que siga aixina.

ROSER ha dit...

GRACIES X LA PART QUE EM TOCA!DE MOMENT VENEN 2 FALLERETS,JO ENCARA NO SE QUE SERA!XO DE LA XUQUER SEGUR!!
I COM NO,INTENTAREM ACUDIR A TOT ALLO QUE EL COS ENS DEIXE.

Mayte ha dit...

Dulia , ho senc pero no m´enrecordi de Vero , pero ja saps quant tingues fotos de la mare o el xiquet esperem la teua aportacio amb fotos incluides dels afortunants i futurs xiquets del xuquers.
Per cert Jasmina tambe porta xiquet,ejjeje
ENHORABONA ALES 3, I Roser quant sapies el que portes, a la web,jejejeje

Anònim ha dit...

Holaaa!! Gracietes, Mayte per enrecordarte de les gordis, jaja, jo com be ha dit la meua amiga Roser intentare anar a tot lo que puga pero espere aquest any no pedrem les despertaes i els esmorçars ja que no tenim que anar a fermos el pirris. Be, ja ens farem alguna foto de les panxetes i la enviarem.

rocio ha dit...

Ara si que està l'article mes complet, Mayte havia fet la foto però no podia penjar-la.

Com la majoria vos desitje un ratet curtet, i que lluiu les panxes per el cau tot el que pugau, alli vos esperem¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.