divendres, 9 de gener del 2009

Continuem amb el fred....

DIVENDRES, la borrasca mediterrània la tindrem molt pròxima a nosaltres i els núvols seran abundants tot el dia.
La pluja farà acte de presència en qualsevol moment però, també esta llengua d'aire fred anirà retirant-se progressivament i les temperatures començaran a recuperar-se. De totes maneres, seguirà l'ambient molt fred i de rigorós hivern. El vent estarà molt encalmat i entrarà de direcció variable tot el dia.

3º MATI

11º VESPRADA

1 comentari:

MADUIXANA ha dit...

EL MEU HOME, M´ACABA DE CRIDAR PER TELEFONO QUE ESTA CAMI DE SEVILLA I MA DIT QUE TE UNA ESTAMPA NADALENCA, PUES ESTA NEVANT SENSE PARAR MES O MENG ESTARA PER EL PORT "Despeña Perros", I NIAN MOLTES PLAQUES DE GEL PER LA CARRETERA.
AIXINA QUE XIQUETS ANEU EN MOLT DE COMTER ELS QUE PER OBLIGACIO TINGAM QUE AGAFAR ELS VEHICLES PER ANAR A TREBALLAR, TAMBE ABRIGEMOS PUES FA UNA GELOR I NO TENIM QUE CAURE MALALS, JA QUE LA SEMANA QUE VE TENIM UN ACTE QUE NO ENS TENIM QUE PEDRE.
I APROFITE PER A DIR QUE SI ALGU TE VOLUNTAT ESTE CAP DE SEMANA TENIM QUE FER COSETES EN EL CASAL, SI ALGU VOL POT VINDRE AJUDAR DESDE 11 FINS...NO SE A QUIN HORA, DISABTE I DIUMENGE GRACIES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.