dijous, 8 de gener del 2009

QUIN TEMPS FA...PLOU I NEVA

Ja estic açi de nou...


L'Aemet manté la previsió d'un grau negatiu per a la nit i risc de nevades per a dijous i divendres


Els termòmetres poden baixar a -1 graus en la pròxima matinada a la Ribera Baixa, segons les prediccions fetes des de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). La brusca caiguda de temperatures produïda a partir de la vesprada d'ahir ha deixat mínimes de 2'7 a Sueca i 1'4 a Llaurí/Sansofí. L'episodi de temperatures més baixes i noves pluges està per arribar.

Segons les mateixes previsions, els moments de temperatures mínimes, entre les 2 i les 9 hores del dijous, dia 8, deixaran de coincidir amb el període de pluges que s'anuncien per als pròxims dies. Aquestes podrien començar a partir de migdia o primeres hores de la vesprada, moment per al qual les mateixes fonts pronostiquen en 7 graus la màxima de la jornada.
L'Aemet situa la quota de neu entre 0 i 100 metres sobre el nivell del mar per als dies d'avui, dimecres, i demà dijous; i en 500 per al divendres, amb una temperatura màxima de 9 i mínima de 2.

El risc de gelades també estarà present durant la pròxima matinada, risc que serà major quan més destapat estiga el cel.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.