dilluns, 13 d’octubre del 2008

JA TENIM AHÍ LA PROCLAMACIÓ

¡Hola!
Només quatre parauletes per a recordar-vos dos coses importants:

1. Este divendres, dia 17, es repartirà la loteria de Nadal. I, de pas, si voleu (i podeu) posar-se al corrent en la farda i les quotes, es poseu.


2. El dissabte, dia 18, tenim la proclamació de nostres falleres majors Laura i Maria. Ja sabeu que millor si s'apunteu (si es quedeu sense sopar, s'aguantareu i no tindreu dret a queixa). I després, el nostre estimat bigot ens farà una discomòbil.


Ja està tot.
Que vaja bé.

ARTICLE DE DULIA

8 comentaris:

Blaiet ha dit...

ollaaaaa yo vuik apuntarme marti i el tallo tame encara arrivem a tems ????eske aniaure pont no vas poder anar el divendres a la reunio. niava ???

Mayte ha dit...

Jeeeeee,Blaiet, que pasa? el divendres no hi hague reunio , i credc que este divendres encara aplegues a temps, si no ,vingua et deixarem un poc de soparet,ejejjeje

Anònim ha dit...

¡Home clar! Este divendres encara arribeu però millor saber-ho per tindre una idea. Per cert, li toca colla a la número 2: Rocío, Roja, Cuenca, Ray, Rafa, Blay (no sé si eres tu o estàs en l'altra colla), Eva, Jean Pierre i Salva.

Anònim ha dit...

h
http://www.sueca.biz/

Si voleu riures un rato en les coses que fan els animals politics del nostre poble visiteu la pagina satirica a dalt indicada.S,ho pasareu be

Anònim ha dit...

xe rafel molt bona la pag eixa, son poc animals els que la fan,si que fa riure si i entre animalada i animalada diuen moltes veritats

Anònim ha dit...

Sóc jo altra volta. Només volia aclarir que el soparet serà poca cosa ¿eh?: 1 panaeta, uns trossets de pizza i un poquet de pa amb pernil i formatge. Després un poquet de dolcet i a ballar. Ho dic més que res per si voleu berenar, doncs bereneu tranquil.lament, que el sopar vos cabrà igual.

MADUIXANA ha dit...

GRASIES DULIA, COM SEMPRE EN TOT LUXE DE DETALLS, PER FAVOR JA SE SAP EL HORA, QUE A MES QUE EL DIVENDRES TENIM QUE ACABAR DE NETEJAR I PREPARAR TAULES, NO SE EL DISSABTE A QUIN HORA SERA ESTE ACTE GRASIES

Anònim ha dit...

Sí que és de veres que divendres quan més gent sigam (no sé si és aixina), millor perquè s'han de muntar les taules i deixar tot el que pogam preparat. I dissabte, aproximadament, encara no ho sé cert, cap a les 9 de la nit anirem a per Maria i després a per Laura i cap al casal. Esperem que les nostres representants tinguen un nombrós acompanyament en el seu "debut" faller.
Per cert, Maduixana, aneu preparant ja tu i Aïda la memòria perquè l'obreta ja està en camí. Divendres ja vos donaré més detalls als actors (ací no vull dir res per si la competència intenta apropiar-se de la nostra obreta i dels nostres actors, ja, ja,ja,). Ja ens veiem demà.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.