dimarts, 14 d’octubre del 2008

MONUMENT INFANTIL 2009


ARTISTA FALLER:

JOSEP CUENCA

7 comentaris:

Anònim ha dit...

que xula, pero que boniqueta, estaran poc contens la canalla quan la vegen enhorabona ai jo vull un enanito o eixe bolet tan graciós, xe quina sort té la fallereta infantil ella poc triar el que vulga

Anònim ha dit...

És molt mona i segur que en persona (o en suro, que per al cas és el mateix) encara fa més goig. Si és que en esta falla hi ha uns "serebros" de lo més creatius.

Anònim ha dit...

es presiosa¡¡¡ primo cada any te superes mes , eres un crack

rocio ha dit...

Eres un crak Cuenca¡¡¡ saps que ho fas molt be i el mes important amb gust per la teua falla.Per molts anys, Enhorabona.

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA AL ARTISTE PER LA SEUA IMAGINASIO QUE EN DEMOSTRA ANY A ANY LO GRAN QUE ES.
I COM NO ALS NOSTRES REPRESENTANS INFANTILS TAN LA FALLERETA COM EL PRESIDENT, DE GAUDIR LES PROPERES FESTES JOSEFINES D´UN MONUMENT MOLT DIVERTIT I ALEGRE.
TINC GANES DE VOREU JA FINATLIZAT

Lidia ha dit...

Com esteu Suecans??? com veig en moltes webs acaveu de cel·lebrar l'agermanats, i de segur que ho heu passat d'alló més bé.

La veritat es que feia molt de temps que no pegava la volta a totes les webs de falles suecanes, però ara ja va acostant-se falles, ara ja hi ha mes gana de vore ambient faller, ja no queda res per a que arrive.

Ara ja comencen els actes de les comissions.

Vull donar l'enhorabona a tots els vostres representants del 2009 i dessitjar que passen un any inoblidable i a gaudir al máxim de tots els dies, es una experiència meravellosa i no hi ha que perdre cap detall.

Ah, per cert, molt boniqueta la falla!!! Espere que tots els fallers de la comissió Falla Xuquer gaudiu d'ella.

Ens vegem amics.


www.fallacasadalonso.com

Anònim ha dit...

moltes gràcies lidia, un beset guapa i quan vulgues ja saps passat i ens contes alguna cosa que ací estem.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.