divendres, 3 d’octubre del 2008

JA FA " 1 ANYET "


AÇI ESTEM D´ANIVERSARI ....
JOSEP CUENCA , HUI FA 1 ANYET

EIXIRES PER PRIMERA VEGADA AL BLOG EL DIA QUE VAS NAIXER , ELS TEUS PARES ENS ENVIAREN LA TEUA FOTO I ET DEDICAREM UN ARTICLE PER SER EL NOU MEMEBRE DE NOSTRA COMISSIO I COM NO ARA DESPRES D´UN ANYET ESTEM AÇI DE NOU PER A FELICITAR-TE .

MOLTES FELICITATS

9 comentaris:

Mayte ha dit...

Bon aniversari CUENCA JUNIOR, esperem que et façen molts regalets i passes un dia inolvodable.
Besets

Per cert que es de el teu papa, ja no es deixa caure per el blog, aiiii, que li tirem que estirar de les orelles a d´ell???

rocio ha dit...

Es de veres, Cuenca on estas? en estiu molt i ara molt poc, que invernes con es osells?

Bo, hui toca felicitar a Josep o Cuenquin en el seu 1º aniversari.
Besets i felicitats.

Anònim ha dit...

M'afegisc a les felicitacions de Josep, encara que el xiquet no s'entere de res. Li desitge un any ple de jocs, rises, balons i cotxets de nina (que també s'ha de potenciar la tendresa des de xicotets). I a la família, salut per a disfrutar-lo.

Anònim ha dit...

TETE. QUE BUFES MOLT FORT EL TEU PRIMER SIRI I QUE TEU PASES CHULI JA QUE TU TEU PASES MOLT BE TOTES LES DIES ... I EL FAREM MOLTS REGALETS I JO JUGARE.TE QUIERO TETE.

Anònim ha dit...

ESTIC ASI .ESQUE ESTABA UN POC ESTROFIAT.EL ORDENAOR----.....SI EN LA MEUA FILLA ERA LA LEGRIA.ELL ES LA MEU VIDA,JA QUE EN ESTA VIDA TENIM QUE LUXAR PER ELLS ..BE PORTEN UN TEMPS EN SENYANLO A BUFAR . I HARA A PLEGAT EL HORA DE COMPROBARLO.MOLTISIMES FELICITATS FILL MEU TE ESTIME MOLT.

Mayte ha dit...

jeeeee , papi hui no vindras a la reunio, pues dema ho celebrem al AGERMANATS, k et pareix???

rojuel ha dit...

Moltíssimes felicitats per a Josep, espere que passe un gran dia amb els seus

marti ha dit...

Ahi Cuenquetaaaaaa, felis aniversari. Et desitge lo millor per a tu i la teua familia fallera, esperant que vajes fente major al nostre costat com a membre de la falla i que sigues igual, o més, artiste que ton pare.

MADUIXANA ha dit...

DISCULPEU EL RETRAS EN LA FELICITACIO, PERO DE TOT COR ESPERE QUE DE SEGUR HAVEU DIFRUTAT TOTA LA FAMILIA EN EL PRIMER ANIVERSARI DE ESTE FALLERET, QUE DE SEGUR SON PARE I SA MARE LI HAN PREPARAT UNA FESTETA DE LO MES AGRADABLE.... MOLTES FELICITATS I MOLS BESSETS

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.