divendres, 3 d’octubre del 2008

HA ARRIBAT EL DIA D

Be, xuquerets, ja ha arribat el dia, demà es celebrarà la segona edició d'Agermanats, a la qual assistirem una part important de la comissió. Vos recorde que avui a partir de les 20.30 h estarem al cau per repartir les samarretes, i ja que estic vos faig un xicotet resum del "programa festiu":


10.00h Jocs infantils al parc de l'estació
12.00h Globotà
18.00h Lectura del manifest i inici del passacarrer
21.30h Sopar de germanor al polígon
23.45h Castell de focs
24.00h Ball amb la Orquesta Titànic



Be, res mes que dir-vos excepte que espere que tot surta be i que ho disfrutem tots al màxim. Ens vegem demà.

3 comentaris:

rocio ha dit...

Gracies Rojuel.Aquest any pareix ser que l'oratge si que ens va acompanyar, podrem fer la festa tal i com esta preparada.

Per el matí els mes menuts a l'estacio, a votar en els hinxables, i despres la globotà, que es molt divertida.

La vesprada ja es mes per als majorets, cercavila, soparet i ball, 1000 persones totes juntes amb el mateix grOc de samarreta i amb una finalitat, PASAR-HO BE¡¡¡

Una vegada mes agrair la col.laboracio dels fallers i les empreses.

karla ha dit...

Segur que eixira bé, hem ficat tots molt de la nostra part, organització, empreses col.laboradores, fallers...Tots hem ficat el nostre granet d'arena per a que aquesta festa, un any mes, es puga cel.lebrar, i al igual que l'any passat, siga tot un exit.
Moltes gràcies a tots per fer-ho possible i a passar-ho bé!!!
FINS DEMA AMICS!

Anònim ha dit...

Quina envejaaaa grrrrrrrrrrrr i jo estic aci en casa amb unes angines de cavall..... bufeuse bona cosa per mi..
Aprofite per fer saber que si algu sa quedat sense tikets jo ne tinc 3(un de xiquet) que es posse contacte amb mi al 635.88.11.98

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.