divendres, 3 d’octubre del 2008

SALUTACIÓ DE " LA ROJUEL "

Després de veure la gran acollida de l’event en l’edició anterior, volíem consolidar i donar continuïtat a aquell somni, a aquella festa que tenia lloc per primera vegada a Sueca l’any passat i que creguem és una festa única que uneix a tothom per una causa comú, la festa fallera; d’una festa que esperem, en un futur, siga un referent al calendari faller del nostre poble.

Però la nostra intenció no seria ni molt menys una realitat sense la vostra inestimable ajuda.
Per això mateix, des de l’organització de la II Festa de Germanor Fallera, volem agrair-vos la vostra participació.


A data d’avui, una vegada finalitzat el període d’inscripcions, hi ha més de 900 amics que ens fan costat, que han volgut participar i acompanyar-nos en aquesta empresa, solidària, com vos hem dit moltes vegades, perquè tots els fons que es recapten, una vegada sufragat l’event, seran destinats benèficament a l’Associació contra el Càncer de Sueca (AECC).

Per tant, volem agrair-vos també i especialment la vostra aportació solidària amb els afectats per aquesta malaltia.Com ja sabeu s’apropa el dia D, només resten un parell de dies.

Els deures ja estan fets i s’han dut a terme amb molta il·lusió i amb la esperança de que eixe dia les coses surten el millor possible i vosaltres disfruteu al màxim.

Així doncs, MOLTISSIMES GRÀCIES de nou a tots per la vostra acollida i participació en Agermanats 2008, ens vegem el dia 4.

* Article escrit per Rojuel (Falla Xuquer)

4 comentaris:

Mayte ha dit...

bUENO AÇI HE VIST UNA SALUTACIO DE NOSTRA FALLERA rOJUEL, k ha escrit unes salutacions d´agraiments per ahi , en els altres blogs i com jo ho he vist , ja liu dire jo a ella ,ja....
En fi , ho he enviat al nostre blog, hi qui vuigua k comente

Anònim ha dit...

está molt bé, a més dir que el to senzill de la persona que ho ha redactat fa que arribe, un gran article i per tant la enhorabona a esta gran fallera

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA PER EL ARTICLE I COM NO PER UNA SALUTACIO, SENSILLA I DIRECTA....

MADUIXANA ha dit...

LA ENHORABONA PER EL ARTICLE I COM NO PER UNA SALUTACIO, SENSILLA I DIRECTA....

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.