dissabte, 11 d’octubre de 2008

XUQUER VIUEl cabal del riu segueix augmentat al seu pas per la Ribera Baixa. De moment es descarta el perill d'inundació .Fotografies del migdia d'avui a Riola i l'Assut de Fortaleny.

11:05 hores

El Xúquer presenta hui l'aspecte de riuada de canyes que començà ahir, atenent l'aigua caiguda a les comarques de la Costera, la Vall d'Albaida (rius Albaida, Clarià i Cànyoles, que aboquen al Xúquer), la Foia de Bunyol (riu Magre) o de comarques lindants amb la Ribera Alta (riu Sellent, de Barxeta, barrancs, etcètera). La passada nit apenes ha plogut e
n aquestes zones, fet que facilitarà el dessembassament de l'aigua acumulada a la presa de Bellús (riu Albaida).
Açò es fa per a deixar-li espai a l'embassament amb la finalitat de poder regular una possible avinguda dels diversos afluents que conflueixen amb el Xúquer a la comarca de la Ribera. De fet, el riu es desbordà ahir al voltant dels horts que hi ha en la confluència de l'Albaida i el Xúquer, al terme d'Alberic.L'Agència Estatal de Metereologia (AEMET) manté per a avui dissabte l'
alerta taronja per a tot el territori valencià, Múrcia i Andalusia (tret de Còrdova). A més a més, l'avís de pluges importants i temporal de vent també afecta a la meseta i Extremadura. Els tècnics centren només el risc de plogudes abundants per a demà diumenge al territori valencià.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.