dijous, 30 d’octubre del 2008

PUBLICACIO SUHECA.COM

Este cap de setmana podreu trobar als quioscs el número de novembre de SUHECA.com.

Entre els assumptes més destacats que es tracten en les seues 32 pàgines (inclou el suplement Falles tot l’any) figura la Presentació de la Fallera Major de Sueca de 2009, Yasmina Guarinos.


A banda, a la secció d’Esports es dedica una pàgina a la Volta a Peu ‘Ciutat de Sueca’ i a la de Cultura una altra al festival de curtmetratges en valencià ‘Mira’m’.
Reportatges curiosos com ara el de l’enterrador que duu vora 30 anys treballant al cementeri de Sueca o fotografies dels efectes dels forts vents dels passats 9 i 10 d’octubre a la costa també formen part del nou exemplar.



L’1 de novembre, Dia de Tots Sants, podrà adquirir-se als quioscs de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per 1’20 euros.


Des d’ací vos donem les gràcies per haver contribuït a que l’edició d’octubre s’esgotara, amb més d’un miler de periòdics venuts a Sueca.

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

COM SEMPRE GRASIES PER EL AVIS DEL DIA QUE PODEM TINDRE LA PUBLICASIO EN EL KIOSCOS.... GRASIETES GUAPA

Anònim ha dit...

El meu comentari no té res a vore amb l'escrit però com envií un article i es veu que no s'ha pogut publicar, només vull avisar-vos que demà sí que hi ha reunió i que li toca colla a Abel, Carla, Emilio, Forum, David...
Ja està tot. Que passeu bon dia. Dúlia.

rocio ha dit...

Ja le publicat Dulia, torna aprovar perque està tot correcte.

Anònim ha dit...

Jo ja l'he comprada i a propòsit d'això i per si se m'oblida dir-vos-ho quan ens veiem, si algú volguera enviar alguna foto de la nostra proclamació i si ja no pot ser, ho podem fer amb la presentació: enviem alguna foto de la nostra presentació i aixina ens veiem també reflectits en l'apartat de falles tot l'any. Algú que sapia fer-ho, clar, perquè amb mi no compteu per a això.
Que passeu bon dia. Dúlia.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.