dijous, 2 d’octubre del 2008

EL MIG ANY FALLER

El passat dissabte, 27 de setembre, va tenir lloc la celebració del Mig Any Faller, que organitza la Junta Local Fallera de Sueca i que enguany s’ha dut a terme al cau de la falla Bernat Alinyo. En aquest acte la junta homenatja certs fallers i falleres de cada comissió, que acompleixen determinats requisits, entregant-los la Espiga d'Or, la màxima distinció que es pot otorgar per la seva part.

Pel que fa a la falla Xúquer, aquestes espigues van anar a parar a les mans de Eva Serrano i Pilar de la Torre en la comissió femenina, i Juan Roda i Paco Guillem en la comissió masculina. Vaig veure per alli varies càmeres fotogràfiques, jo no la duia, a vore si algú ens en envia alguna i la penjem, d'acord?

9 comentaris:

rocio ha dit...

La camara es de Pili, ja ens les fara arribar.
El primer any d'aquest acte anarem al cau de la 18 de Julio que va ser quant ens la donaren a Mayte i a mi. No erem molt gent, i es va quedar molt be. Desde entonces no habia tornat al mig any faller.
El d'aquest any, tambè es va quedar molt be, el sopar estaba aseat i el cau de la Bernat esta molt arreglaet, però es un cau que ja es queda menut per a tant gent.
Tambè vullc destacar el poc coneixement d'alguns fallers que acudixen a l'acte i es posen en la barra a vore el futbol, si estigueren callets, pues bueno, pero estaben a sa casa, sense respectar a la gent que pujaba a l'escenari.

rocio ha dit...

"pero estaben COM a sa casa" vaig a esmorçar que em menje les lletres

Anònim ha dit...

Jo també aní i crec que la representació de la Xúquer va ser nombrossa (no puc comparar-ho amb altres anys perquè és la primera volta que vaig), de fet no cabérem tots en una taula. A mi personalment se'm va fer un poc agobiant però pot ser perquè estàvem en la taula més prop de la barra i allí es clavà la gent que anava a pujar a l'escenari, la que baixava i els que estaven en la barra. Però en conjunt es quedà molt bé, hem de tindre en compte que som un fum de fallers i qualsevol cosa que es faça en lloc tancat per a tanta gent és difícil d'organitzar.

rocio ha dit...

De tota la taulà que erem i ningu diu res, esta prou mort el blog.
Va¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ que ja no hi ha bloquets, ara ja no teniu escusa.

Mayte ha dit...

Jeeeee, Rocio de morts jo almenys no , pero , entre quant puc,ejejej
De fet jo no vaig estar la feina hem reclama i tambe des de que ens otorgaren a nosaltres les insignies crec que no he tingut el plaer de tornar anar.

Mayte ha dit...

Hui anem a sopar al cau, i a la reunio , vens Rocio?

Mayte ha dit...

Volem vore fotos, avore ixos reportatges per a on ixen ,eh....
Jo ja no tinc camera, aixi que al dissabte avore qui es l´il.lumina que la porta...

rocio ha dit...

no anire hui al cau, estic molt costipa, vorem per a demà...

Demaneu-li les fotos a Pili¡¡¡

Anònim ha dit...

Yeee Rocio yo si que vaig estar al mig any faller jejeje, pero no havia pogut entrar al blog (estic un poc desconecta, molt mal ), va estar molt be sobretot cuan pujaren Pili i Eva, la seua cara ho dia tot, van pasar una vergonya!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.